• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Pesto van Oost-Indische kers

Mijn Franse tuin zit ook nu nog vol Oost-Indische kers. Een feestelijk gezicht, die hoekige groene blaadjes met knalkleurige bloemen in oranje, geel, ... lees verder...

Meet & Greet Karin

Zin om Karin Luiten in het echt te ontmoeten? Dat kan! Op zaterdagmiddag 22 november sta ik op de Indie boekenmarkt in Amsterdam. Een verzameling van ... lees verder...

Het kinderkookschort is er weer!

Terug van weggeweest: het enige echte Koken met Karin kinderkookschort! Hij was al een tijdje finaal uitverkocht, maar een nijvere magazijnpiet heeft ... lees verder...

Recente berichten

Rolladetouw in kleur

Kijk, ik zweer al jaren bij het klassieke rood-witte rolladetouw. Om mee te bakken en braden, om rollades mee op te binden, om een bouqet garni mee bij elkaar te houden maar ook om cadeautjes mee in te pakken en zelfs als leeslint bij mijn eerste Koken met Karin kookboek. Maar voor de ... lees verder...

Appelmoes (niet uit een potje)

Ik stuitte laatst in de supermarkt op Appelmoes light. Zelfs appelmoes is kennelijk niet ontsnapt aan de light-rage. Ach ja, light. Het leek zo’n briljant idee, tot er ook light chips kwamen en iedereen volledig gerustgesteld alleen maar méér chips ging eten. Zo schiet het niet op natuurlijk. In ... lees verder...

Zilveren Ui voor Lucas Rive

In het zonovergoten Overveen ontving chefkok Lucas Rive van De Bokkedoorns vanmiddag de ‘Zilveren Ui’ trofee 2010 uit handen van Oos Kesbeke, directeur en gangmaker van het Amsterdamse familiebedrijf in tafelzuren. Na Paul Fagel en Margo Reuten is Rive de derde chefkok die dit kleinood mocht ... lees verder...

Italiaanse pastasaus

Als er íets makkelijk is, dan is het de Italiaanse keuken. Pasta, tomaat, kaas. Husselen en klaar is Kees. Toch? Daar denken Italianen zelf heel anders over. Die kunnen juist ongelofelijk moeilijk doen over eten. Neem nou spaghetti bolognese. Dat kennen ze niet in Bologna. Bolognesesaus (ragù) eet ... lees verder...

Koken met Karin in Dubai

Deze week moeten jullie het koken even zelf doen, want ik ben op reportage in Dubai. Neeneenee, geen pleasure, pure business. Alhoewel ik beide hoop te combineren natuurlijk. En je schijnt er heerlijk te kunnen eten, dus dat loopt wel los. (Met dank aan Peter de Wit voor de inspiratie!) ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 379
  • Pagina 380
  • Pagina 381
  • Pagina 382
  • Pagina 383
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 575
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • De Zoete Oven De Zoete Oven € 26,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN