Recente berichten

Linguine met kerstomaatjes en gremolata
(4 personen) Bereiden: 20 minuten Dit supermakkelijke pastagerecht maak je met lange dunne pasta zoals linguine. Maar spaghetti of tagliatelle kan ook. Gremolata is een fris mengsel van peterselie, knoflook en citroenrasp dat er pas op het laatst overheen gaat. En vergeet het geheime ... lees verder...

Bloemkoolsoep met stilton
Op zoek naar een geschikt recept voor op dit weblog uit het gisteren besproken kookboek Home Made viel mijn oog al snel op de Romige bloemkoolsoep met stilton. Vanwege de mooie foto van Oof Verschuren, zeker, maar eerlijk gezegd toch vooral omdat mijn eigen bloemkoolsoepbrouwsels nooit om over naar ... lees verder...

Kookboek Home made
Voor haar kookboek Home Made deed Yvette van Boven alles zelf. Koken, illustreren, recepten schrijven, foodstylen, vormgeven, register puzzelen, miniboekje maken, uitnodiging ontwerpen. Het is dat haar man Oof Verschuren zo’n goede fotograaf is, anders had ze de foto’s vast ook nog zelf gedaan. ... lees verder...

Tomatensoep zonder pakje
Weet je wat zo gek is? Bij soep uit blik weten we wel dat er conserveermiddelen in zitten, maar bij die in de koelvitrine van de supermarkt denken we steevast ‘ha, vers en gezond!’ terwijl ook daar allerlei ingrediënten aan zijn toegevoegd die er toch echt niet in hoeven als je zelf soep ... lees verder...

Boekje met Franse eetverhalen
Bouillon magazine, het bekende gastronomische tijdschrift met fijne verhalen voor levensgenieters, brengt dit najaar een bundeling uit van de lekkerste culinaire verhalen uit Frankrijk. Bouillon en France gaat het heten, met 250 pagina’s vol smakelijke verhalen, gedichten en artikelen die de ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 384
- Pagina 385
- Pagina 386
- Pagina 387
- Pagina 388
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


