Recente berichten

Snelle aardbeienjam (3 minuten)
Door het warme weer zijn de aardbeien zo snel rijp, dat de kwekers ze niet meer kwijtraken aan de winkels. Of die arme plantjes worden verwoest door onverwacht optredende noodweer. Altijd wat. Maar wij consumenten kunnen helpen hoor. Hoe? Door veel aardbeien te eten. Veel meer dan we nu doen. ... lees verder...

Culinair woordenboek Engels-Nederlands
Ach wat een uitkomst! Het verscheen al in 2004 maar is onlangs opnieuw uitgebracht omdat het kennelijk in een grote behoefte voorziet, het Culinair woordenboek Engels-Nederlands. Auteur Liesbeth Spreeuwenberg moet er een flinke dobber aan gehad hebben. In haar inleiding schetst ze beeldend over een ... lees verder...

Gele frambozenjam
Och wat was ik gelukkig, toen ik op de Landlevendagen laatst tegen een potje gele frambozenjam opliep. Jam van gele frambozen. Rode frambozen zijn al heerlijk, maar gele zijn nog veel feestelijker. Die hebben zoiets wonderbaarlijks als je ze ineens ontdekt aan een struik met hun ontroerend bleekgele ... lees verder...

Philips Robust mixer en staafmixer
Mail van de gloeilampenfabriek uit het zuiden des lands! Of ik hun nieuwe vijfdelige keukenserie Robust eens wil uitproberen: een keukenmachine, sapcentrifuge, blender, handmixer en staafmixer. Een keukenmachine heb ik al (mijn ouwe trouwe Magimix), een blender en sapcentrifuge geloof ik wel, zeker ... lees verder...

Sporer proeflokaal in Salzburg
Genoeg koffie gedronken in Salzburg naar aanleiding van mijn eerdere tips? Dan biedt Schorer wat sterkers. Dit ieniemienie proeflokaaltje voor wijn, likeur en sterke drank is alleen zo klein dat je er makkelijk voorbij loopt. Dé plek voor een glaasje wijn aan de bar, of natuurlijk een schnapps, ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 389
- Pagina 390
- Pagina 391
- Pagina 392
- Pagina 393
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


