Recente berichten

Casanova’s Plumpudding
Wat leest een culinair auteur tussen het receptenschrijven door? Een leesboek. Maar dan liefst een lekker leesboek. Casanova’s Plumpudding is een bundeling verhalen van journalist Ben van der Velden, zelfbenoemd lekkerbek die voor NRC Handelsblad Europa doorkruiste en zich zo te zien werkelijk elke ... lees verder...

Iglo Chicken
Kapitein Iglo staat ineens op de stoep. Zonder baard, maar wel met een grote doos. Met kip erin. Vis bedoelt u? Nee, geen vis, kip. Kiptein Iglo. Of ik de nieuwe producten wil uitproberen. Ja hoor. Ik krijg een bevroren Iglo Crispy Chicken Original en Iglo Crispy Chicken Parmezaanse kaas & ... lees verder...

Kip met speculaaskruiden
Vandaag een recept voor een hapje uit het nieuwe Hollandse tapasboek Hapas, waar ik gisteren over schreef. ‘Speculaaskruiden is een typisch Nederlandse mix van specerijen. De samenstelling hangt af van de maker. In het mengsel gaat vrijwel altijd kaneel, witte peper, korianderzaad, nootmuskaat, ... lees verder...

Kookboek Hapas
We hadden al tapas (uit Spanje), toen kwamen de Wappaz (Wereldse tapas), en nu ligt er een kookboek met Hapas onder mijn neus. Tapas met een vaderlandse twist. Een mix tussen die beroemde Spaanse mondvermaakjes en klassiekers uit de Hollandse keuken. Bedacht door onze eigen miss Holland in de keuken ... lees verder...

Eerste underground boerenmarkt groot succes
Het leek een beetje Koninginnedag gisteren, op de eerste underground boerenmarkt. Hartje Amsterdam, drukte van belang, lekkere hapjes die worden aangeboden vanaf gammele keukentafeltjes met vrolijke kleedjes, maar ook serviesjes van oma en dozen vol kookboeken die verpatst werden. En dat alles voor ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 395
- Pagina 396
- Pagina 397
- Pagina 398
- Pagina 399
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


