Recente berichten

Weekendrecept kip en zalm
Het weekend nadert én je hebt nog een recept van me tegoed uit het hier besproken kookboek Weekendkoken. Komt dat even goed uit. De keuze is gevallen op iets geks: kip met zalm. Ja, en spinazie, en kerstomaatjes, en mini-maïskolfjes en sesam-honingsaus, maar het gaat mij even om die gekke combinatie ... lees verder...

Spiritualiteit werkt in de keuken
Het lijkt een beetje een boude bewering, de titel boven dit artikel, maar het is de titel van een boekje dat ik per post kreeg toegestuurd. Voluit heet het Spiritualiteit werkt in de keuken – praktische tips om te koken met aandacht. Nu mindfulness overal om zich heengrijpt, kan de thuiskok niet ... lees verder...

Great British Menu 2010
Ze zijn er weer: Oliver, Prue en Matthew! De juryleden van Great British Menu treden elke vrijdag aan bij de BBC om te bepalen welke chef het lekkerste menu van de week heeft gekookt en dat gaat gepaard met een buitengemeen onderhoudend verbaal steekspel. En waar draait het allemaal om? Over wie er ... lees verder...

Over De Kook professionals
Goed nieuws: Over de kook gooit het roer om. In plaats van klunzende amateurs strijden in dit kookprogramma sinds gisteravond vijf jonge professionals om de eeuwige roem. Allevijf jonkies, maar wel al een paar jaar werkzaam in de restaurantkeuken, en van niet de minste restaurants. Deze jongens (en ... lees verder...

Macarons van Holtkamp
Een mens moet een hobby hebben, nietwaar? Ik heb al van mijn hobby mijn beroep gemaakt, dus ik was naarstig op zoek naar een nieuwe liefhebberij. Macarons zijn een aanbevelenswaardig fijne hobby, kan ik je vertellen. Voorlopig beperk ik me tot het opeten ervan, van zelf bakken is het nog altijd niet ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 396
- Pagina 397
- Pagina 398
- Pagina 399
- Pagina 400
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


