Recente berichten
Kreeft eten op Anguilla
Ik moest er even tussenuit. Het nieuwe kookboek 2 was grotendeels af (nou ja, de recepten en fotografie dan) en de royalties van Koken met Karin kookboek 1 waren binnen. Een goed moment om de benen te nemen. Althans het vliegtuig. Een eiland met de naam ‘Paling' leek me een culinair verantwoorde ... lees verder...
Kookboek 2: the making of (8)
54 gerechten maken in 2 dagen, daar valt niet tegenop te eten. Ze moesten allemaal op de foto voor mijn kookboek, en hoewel de aanwezige hulptroepen (fotografe, kok, uitgever) allemaal een vorkje meeprikken, blijft de uiteindelijk berg overblijvend eten indrukwekkend. Kijk, en dan bewijst het ... lees verder...
Kookboek 2: the making of (7)
Met militaire precisie storten we ons op de fotografie voor mijn kookboek. Er ligt een stapel uitgeprinte recepten die chef Edgar en ik stuk voor stuk bereiden in de keuken, vervolgens kiezen we een bordje, schaaltje of pannetje uit en geven het geheel door aan fotografe Sacha, die ingeklemd tussen ... lees verder...
Kookboek 2: the making of (6)
En dan begint het echte werk: de fotografie voor mijn kookboek. Fotografe Sascha Schalkwijk belt aan met zeventien tassen vol lampen, schermen, tafeltje, laptop, camera en voor de zekerheid ook nog maar wat servies. Anaïsa, lieftallige uitgeefster 1, meldt zich voor hand- en spandiensten en heeft ... lees verder...
Kookboek 2: the making of (5)
Na dagenlang boodschappen en serviezen bij elkaar sprokkelen voor de fotografie van mijn nieuwe kookboek werd het zo langzamerhand tijd om daadwerkelijk achter het fornuis te kruipen. Een dag lang heb ik zoveel mogelijk gerechten alvast staan voorbereiden en koken. Lekker met een stevige ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 464
- Pagina 465
- Pagina 466
- Pagina 467
- Pagina 468
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 553
- Ga naar Volgende pagina »