Recente berichten
Kookboek Trifle
Is er een Engelser nagerecht dan de trifle? Toch schijnt ‘ie in Nederland weinig bekend te zijn. Ik zal het even voor u samenvatten: een schaal met onderin een laag zompige cake of lange vingers met jam en/of gelei en vaak ook sherry of iets ander alcoholisch en vruchten, daarop custardvla en het ... lees verder...
Als eten even moeilijk is
Hap, slik, weg. Je staat er niet bij stil dat zulks niet iedereen gegeven is. Een opvallend boekje dat net uitkwam is helemaal gewijd aan recepten speciaal voor mensen met slik- en kauwproblemen: Als eten even moeilijk is. Of het nu gaat om recent pijnlijk bezoek aan tandarts of, o gruwel, ... lees verder...
Tana Ramsay’s Familiekeuken
Ik had het vorige kookboek van Tana Ramsay (inderdaad, de vrouw van Gordon) al eens in de boekhandel ingebladerd, maar intussen is er alweer een vervolg uit: Tana Ramsay's Familiekeuken 2 geheten. Een kookboek specifiek gericht op gezinnen met kinderen. En zowaar, ook de Ramsaykids ‘hebben de ... lees verder...
De eerste Lambada’s zijn gesignaleerd
Enigszins tot mijn verbijstering had de groenteboer bakken Lambada's staan. Echte Lambada's? Is dat niet een tikkeltje aan de vroege kant, zelfs voor een vroeg aardbeienras als deze fruitige jongens? Volgens de groenteboer is er ook maar één kweker in heel Nederland die ze kan leveren. Dat ga ik ... lees verder...
Gek op wijn
Het productschap Wijn maakte vorige week bekend dat de gemiddelde wijnconsumptie het afgelopen jaar is gestegen naar 21,6 liter per persoon. En dat terwijl we in 1975 nog slechts de helft wegstouwden. 87% van de wijn wordt in de supermarkt gekocht. Met name door vrouwen, mannen gaan liever naar de ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 467
- Pagina 468
- Pagina 469
- Pagina 470
- Pagina 471
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 554
- Ga naar Volgende pagina »