Recente berichten
Mag ik de rekening in het Vietnamees?
Waarom staan er achterin in reisgidsen wel altijd zinnen als ‘Ik vind deze kamer wat aan de kleine kant', maar zoek je vaak tevergeefs naar vertalingen die er écht toe doen. Zoals ‘Mag ik de rekening?'. Een hamvraag van formaat in den verre. Immers, de gemiddelde reiziger eet drie maal daags buiten ... lees verder...
Boek Culinaire Grootmeesters
Een kloek boek met Nederlandse culinaire grootmeesters, over wie o wie hebben we het dan? Het blijkt te gaan om twaalf topkoks uit de generatie van de jaren 90, de ‘klassieke voorgangers' genoemd. Robert Kranenborg, Cees Helder, Cas Spijkers, Paul Fagel, om er maar een handjevol te noemen. In het ... lees verder...
Venkelworst
Ik heb al eens eerder geschreven over de venkelworst van mijn favoriete slager, maar een compleet artikel was er nog niet van gekomen. Nu wel. Soms moet je geheimpjes voor jezelf bewaren, maar soms verdienen ze het toch om te delen met de rest van de wereld. Theo Bon runt met zijn twee zoons een ... lees verder...
Silvo Toppers
Een pakketje in de bus, altijd leuk. Bij het opschrift ‘Toppers!' vreesde ik aanvankelijk voor een culinair uitstapje van die verschrikkelijke Geer & Goor, maar nee, die hadden er niks mee te maken. Silvo stuurde een doos boordevol zakjes met hun nieuwste vinding, ‘negen verrassende, grove ... lees verder...
Kookboek Herman den Blijker
Herman den Blijker is een fenomeen. Zijn televisieprogramma's zijn een grote hit, RTL heeft hem naar verluidt weer voor een aantal jaren laten bijtekenen, en zijn horeca-imperium groeit en bloeit. Zojuist verscheen zijn nieuwe kookboek met een titel die recht evenredig lijkt aan de omvangrijke ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 482
- Pagina 483
- Pagina 484
- Pagina 485
- Pagina 486
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 553
- Ga naar Volgende pagina »