Recente berichten
Bladerdeeg
Diepvriesbladerdeeg is een zegen. Maar soms word je zo moe van dat altijd moeten pielen met die vierkante plakjes die altijd te snel ontdooien en dan wel aan je vingers en het aanrecht blijven plakken, maar nooit aan elkaar. Dat hebben ze in Frankrijk beter begrepen. Het maken van een taart of ... lees verder...
Kookboek Koken in McDonald’s Kitchen
Nu het televisieprogramma inmiddels zijn tweede seizoen beleeft kon het kookboek niet uitblijven. Andy McDonald, de charmante tvkok uit Manchester heeft in Koken in McDonald's Kitchen zijn recepten gebundeld. Net als op televisie gaat het om eten zonder vlees of vis. Maar ook zonder die rare ... lees verder...
Wat de Surinaamse pot schaft
Laatst viel er een dubbelboekje in de bus. De ene voorkant is een novelle, getiteld Wat de Surinaamse pot schaft, maar als je het boek omdraait en aan de andere kant begint, vind je een verzameling Surinaamse recepten. De novelle gaat volgens de flaptekst ‘over de erotische, hilarische, maar soms ... lees verder...
Cornichonnetjes
Zure bommen zijn voor zwangere vrouwen. Toch? De meeste in Nederland verkrijgbare augurken zijn zoet-zuur, met de nadruk op zoet. Geef mij maar de Franse cornichonnetjes: kleine, zure augurkjes die zo heerlijk zijn bij paté, op een broodje smeerworst of door allerhande salades, ik noem met name de ... lees verder...
Cyril Lignac
Mijn Franse vriend Hervé vroeg laatst of ik toevallig ooit gehoord had van die Engelse kok Jamie Oliver… Het moge duidelijk zijn: in Frankrijk is de Engelse culiwonderboy nog lang niet zo alomvattend doorgedrongen als in onze contreien. Maar in Frankrijk hebben ze hun eigen variant. Cyril Lignac ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 491
- Pagina 492
- Pagina 493
- Pagina 494
- Pagina 495
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 554
- Ga naar Volgende pagina »