Recente berichten
Kleyns Basics
Zojuist verscheen niet één, maar twee nieuwe uitgaves van Onno Kleyn. Een heuse tweeling met volgens de auteur als thema ‘leve de lol'. En even voor de goede orde: we hebben het over lol in de keuken. Eerst maar eens Kleyns Basics, dan doen we morgen Kleyns Columns. Het betreft hier geen ... lees verder...
Biefstukreepjes met paddestoelen in oestersaus
(4 personen) Bereiden: 15 minuten Marinadetijd: 15 minuten (of langer) Een heerlijk snel gerecht, waarbij het meeste werk zit in de voorbereiding van alles snijden en klaarzetten. Het geheim van sappige biefstukreepjes is marineren en ultrakort bakken. Verder is dit gerecht ideaal om zelf mee ... lees verder...
Loempiaatjes met wintergroenten
(8 stuks) / Vegetarisch Bereiden: 25 minuten Zelf loempiaatjes maken is helemaal niet moeilijk. Deze zijn met een vegetarische vulling van Hollandse wintergroenten. Handig om restjes groenten in te verwerken, varieer gerust zelf. De vierkante deegvellen koop je kant-en-klaar uit de diepvries ... lees verder...
Tzatziki
(4 personen) Bereiden: 10 minuten (+ wachttijd) De bekende Griekse yoghurtsaus met komkommer. Verkoelend en verfrissend bij van alles, van pittige gehaktballetjes tot Mediterrane couscoussalade. Dit is een simpele basisversie. Lijkt op raïta, maar is toch weer anders. Nodig: 1 ... lees verder...
Sonoma Dieet
Na Montignac, Atkins en South Beach is er weer een nieuw dieet aan de horizon verschenen: Het Sonoma Dieet. Vernoemd naar de wijnstreek in Californië waar mensen verrassend slanker en gezonder blijken dan in de rest van Amerika. Connie Guttersen onderzocht dit fenomeen, distilleerde er een dieet uit ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 511
- Pagina 512
- Pagina 513
- Pagina 514
- Pagina 515
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 553
- Ga naar Volgende pagina »