Recente berichten
Pindasaus (2x)
Zelfgemaakte pindasaus in twee versies: snel met een pot pindakaas, of ook snel, maar dan in de keukenmachine of blender en op basis van echte pinda's en kokosmelk. Pindasaus 1 - snelle versie Nodig: ½ pot pindakaas 1 knoflookteen 1 flinke tl sambal 1 klontje trassie 2 el ketjap ... lees verder...
Big Night
Iemand vroeg me om advies voor een leuke ‘eet-DVD' voortijdens de kerstvakantie. Big Night natuurlijk! Ik schreef er al eerder over, maar ik kan het niet vaak genoeg herhalen. Deze film gaat over twee zeer verschillende Italiaanse broers, grappig genoeg Primo en Secondo geheten, die met volstrekt ... lees verder...
Honig Mix voor Aardappel Roerbak Idee
Amsterdam hangt ineens vol met reclameborden waarop een Mix voor een Idee wordt aangeprijsd. Een mix, dat is gewoonlijk een zinloos zakje zoute kruiden die mensen het gevoel geven dat ze culinair gevarieerd bezig zijn. En ideeën, die hebben we allemaal, en zoniet, dan willen we er graag op gebracht ... lees verder...
Wonderschone eetbare foto’s: Minimiam
Een beeldschone website met grappige en verrassende foto's die je terugbrengen naar je Playmobiltijd: kleine mannetjes die een berg voedsel beklimmen, wielrenners die bij nader inzien over een taart blijken te fietsen, schaatsballerina's op een taartblik. Makers zijn de Japanse Akiko Ida en ... lees verder...
Goulash van wild
(4 personen) Bereiden: 25 minuten In de pan: 4 uur Steeds meer supermarkten en 'gewone' slagers verkopen in december wild. Een mooie aanleiding voor deze heerlijke goulash. Het ultieme onthaastingsrecept: weinig werk, en dan 4 uur heel zachtjes laten stoven tot het vlees mals en gaar is, en ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 536
- Pagina 537
- Pagina 538
- Pagina 539
- Pagina 540
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 554
- Ga naar Volgende pagina »