Recente berichten
Star bouillonblokjes van paddestoelen
Hoog tijd voor een lofzang op de bouillonblokjes met funghi porcini van Star. In Nederland moeten we ons om onduidelijke redenen behelpen met schamele rundvlees-, kip- of groentebouillonblokjes, terwijl in het buitenland (daar waar het gras altijd groener is) de supermarktschappen uitpuilen van ... lees verder...
Lamscurry met cashewnoten en rozijnen
(4 personen) Bereiden: 20 minuten In de pan: 1 ½ à 2 uur Een curry om je vingers bij op te eten. Weinig werk, alleen wat geduld: lekker rustig 2 uurtjes laten stoven. Een tikje pittig, maar niet zo dat je mond ervan in brand staat. De specerijen en peper worden namelijk mooi in balans ... lees verder...
Romige schorseneren
(4 personen) Bereiden: 10 minuten In de pan: 20 minuten 'Koolrapen, lof, schorseneren en prei', drs P. zong er al over. Schorseneren zien er met hun zanderige zwarte staken weinig aantrekkelijk uit, maar ze zijn verrassend heerlijk van smaak. Vooral als je ze op deze manier klaarmaakt, zijn ... lees verder...
Raita (komkommer-yoghurtsaus)
(4 personen) Bereiden: 10 minuten Het betere bluswerk voor bij een hete curry (bijvoorbeeld lamscurry): deze komkommer-yoghurtsaus is heerlijk fris, maar toch spannend van smaak door de verse gember en munt. Goed van tevoren te maken, dan kunnen de smaken nog beter intrekken. Nodig: 1 ... lees verder...
Frisse mandarijnentaart
(10 punten) Bereiden: 25 minuten In de oven: 30 minuten Een heerlijk frisse taart, die er bovendien prachtig uitziet door de flinterdunne schijfjes mandarijn er bovenop. Je gebruikt er persmandarijnen voor, lekker sappige, mooi knaloranje mandarijnen. Als je de natuur een handje wilt helpen, ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 537
- Pagina 538
- Pagina 539
- Pagina 540
- Pagina 541
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 554
- Ga naar Volgende pagina »