Recente berichten
Luie peren
(4 personen) Bereiden: 3 minuten In de oven: 30 minuten Dit is echt het allermakkelijkste toetje van de hele wereld. Je hoeft de peren zelfs niet eens te schillen! Na een minimale voorbereiding doet de oven al het werk. Het resultaat: dampend warme peren die mooi contrasteren met een bolletje ... lees verder...
Saltimbocca alla romana
(4 personen) Bereiden: 20 minuten Letterlijk betekent dit gerecht 'Springt in de mond', dus kun je nagaan hoe lekker het is. Oorspronkelijk is deze Italiaanse klassieker met kalfsvlees, maar deze variant is met varkenshaasjes: makkelijker verkrijgbaar en nog goedkoper ook. De heerlijke saus ... lees verder...
Zomerse tomatentaartjes
(4 personen) / Vegetarisch Bereiden: 10 minuten In de oven: 15-20 minuten Lekker krokante tomatentaartjes als een mooi licht begin van een zomerse maaltijd. Snel gemaakt met dingen die je altijd wel in huis hebt: bladerdeeg, een restje kaas, mosterd. Nodig: 4 plakjes bladerdeeg 3 grote ... lees verder...
Gemarineerde courgettesalade
(4 personen) Bereiden: 8 minuten Wachttijd (marineren): 1 uur Een heerlijk naar knoflook geurende salade van courgette en tomaat. Prima van tevoren te maken, zodat de smaken goed kunnen intrekken, en dan serveren op kamertemperatuur. Nodig: 2 kleine courgettes doosje Roma-tomaatjes of ... lees verder...
Kabeljauwfilet met komkommer en dille
(4 personen) Bereiden: 20 minuten In de oven: 20 minuten Deze heerlijke ovenschotel is snel gemaakt. Je kunt er zowel verse als diepvriesvis voor gebruiken. De zachtjes gaar gestoofde komkommer en de heerlijke saus van boursin en dille geuren je tegemoet vanaf je bord. Nodig: 800 g ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 539
- Pagina 540
- Pagina 541
- Pagina 542
- Pagina 543
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 554
- Ga naar Volgende pagina »