• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 artikelen

16 februari 2007

Culinaire Almanak

Morgen ben ik de hele dag onder de pannen. En wel in het Twentse Diepenheim, dat bekend staat om zijn vele galerieën en zijn prachtige omgeving. Niet dat ik daar veel van mee zal krijgen. Samen met 9 andere culinaire proefpersonen gaan we namelijk gerechten proeven waarmee een béétje culisnob liever niet betrapt wil worden in de rij voor de supermarktkassa. Waar hebben we het hier over? Kant-en-klaarmaaltijden! Maar het is voor een goed doel, de nieuwe editie van de Culinaire Almanak.

700 producten
In dit vorig jaar verschenen boekwerk deed Will Jansen (tevens hoofdredacteur van bouillon! magazine) verslag van bijna zevenhonderd met twee secondanten geproefde culinaire producten uit de supermarkt. Van olijfolie tot mosterd, van kaas tot blikjes sardines. Dit jaar wordt de almanak uitgebreid met proeftesten van ruim 200 kant en klaarmaaltijden. “En dat kun je niet met drie man”, aldus Jansen met gevoel voor understatement.

CV’s
Tot zijn verrassing reageerden er vele proefkandidaten op zijn oproep. Complete CV’s werden zelfs toegestuurd, en niet door de minsten: professoren, artsen en directeuren deden een gooi. En dat terwijl hij de proeverij toch echt niet rooskleurig had voorgesteld (‘Gelooft u me: zelfs al is het doel slechts proeven, na –tig maaltijden taal je niet meer naar eten.’). Enfin, ik behoor tot de happy few. Het belooft een interessante dag te worden. Wordt vervolgd!

Heel iets anders, maar misschien vind je dit ook leuk?

Een lam uitbenen

Vlaflip

Proeverij van zoet en zout

Vorig bericht: « Restaurant Doozo
Volgend bericht: Kant en klaar maaltijden »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • Vega zónder pakjes & zakjes € 26,99
  • Cover De makkelijke keuken De makkelijke keuken € 24,99 € 15,00
  • de makkelijke Franse keuken De makkelijke Franse keuken € 27,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Slim zónder pakjes & zakjes € 24,99
  • ovenhandboek Het grote ovenhandboek € 24,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN