• Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 artikelen

7 januari 2008

Recept Meneer Wateetons

worst_ftWe beginnen de foodbloggersmarathon met Meneer Wateetons. Hij blogt sinds ruim een jaar, om precies te zijn ‘sinds 7 december 2006. Een mooie dag, meneer was jong, de zon scheen
en hij kon de wereld aan.’ Snel rijk worden zonder moeite was de grote droom, maar de werkelijkheid bleek weerbarstiger. Al was het maar omdat  hij ontdekte dat mevrouw  Wateetons helemaal niet kon koken. Dus werd het meer schrijven over ervaringen (en mislukkingen) in de keuken onder het motto ‘Zolang ik iets kan laten aanbranden kan ik erover schrijven!’ Wat er gelukkig niet mislukte is zijn favoriete recept: worst maken.

Worst
Meneer Wateetons: ‘Ik mag graag denken dat mijn eerste voorzichtige stappen op het  worstpad navolg hebben gehad in vele keukens in het land. Er wordt in ieder geval flink op gegoogled en ook de volkskrant en het NRC hebben  zich inmiddels op het worstmaken gestort. Iedereen aan de worst!’
Jij ook aan de worst? Hier vind je het recept.

Waarom foodblogger?
‘In eerste instantie ben ik begonnen omdat ik geld wilde verdienen zonder er veel voor te hoeven doen. Veel recepten online knallen en komt u maar met die google-ads-clicks. Maar al snel kwam ik erachter  dat het plaatsen van recepten niet echt mijn stiel was. En dat mevrouw  Wateetons helemaal niet kon koken. Bovendien, aan recepten elders geen gebrek. Al snel koos ik daarom een andere insteek: praten over  voedsel, over ervaringen in de keuken, over experimenten en  mislukkingen. Met gaandeweg steeds minder recepten. Ik heb er wat  opbrengsten betreft tot op heden precies één kookboek aan overgehouden.

Favoriete blogs
‘Ik hou Foodlog trouw bij, en dat is een dagtaak. Verder kunnen Koken met kanker en Sjoerd Mulder op een dagelijks  bezoekje rekenen. Geheel zinloos want beide heren posten hoogstens eens per week. Daarnaast zijn er nog een hele reeks die ik onregelmatig check.’

print

Heel iets anders, maar misschien vind je dit ook leuk?

Parmezaanse kip van Jamie

Kookboek Wat eten we vandaag?

Maïs met salsa en meikaas

Vorig bericht: « Foodbloggersmarathon
Volgend bericht: Nieuwe serie Masterchef »

Primaire Sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

Nu in de winkel

  • de makkelijke Franse keuken De makkelijke Franse keuken € 27,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 19,99
  • Slim zónder pakjes & zakjes € 24,99
  • ovenhandboek Het grote ovenhandboek € 24,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Noodzakelijk Altijd ingeschakeld