De webshop is gesloten op dit moment
Het is wel mogelijk om het nieuwe boek "De Zoete Oven" alvast te reserveren Negeren

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

19 januari 2008

Recept Janneke Philippi

limburgse_mosterdVrouwen kunnen moeilijk kiezen. Zet een vrouw voor haar kledingkast of in een schoenenwinkel en ze is uren zoet. Toch? Het culinaire brein achter vrouwonline, Janneke Philippi kon ook maar moeilijk haar favoriete recept uitkiezen voor deze foodbloggersmarathon. Dat hangt namelijk af van vele factoren, zoals bui en jaargetijde, maar ook niet te vergeten man en koters. Uiteindelijk werden het de Gegratineerde karbonaadjes met oude kaas. Echt voedsel voor guur weer, als je eens iets anders wilt dan stamppot.

Karbonaadjes
Janneke: ‘Een favoriet recept is moeilijk kiezen, hangt enorm af van mijn mood, het seizoen en wat uiteraard de mede-mondjes willen. Koken waarin man en kinders geen zin hebben, dat kookt niet lekker. Maar goed, mijn keuze is gevallen op: Gegratineerde karbonaadjes met oude kaas. Uiteraard met bewust vlees, grove mosterd (Gulpener is mijn favoriete merk) en oude boerenkaas. En lekker erbij zijn schorseneren, die zijn er nog tot in februari.’

Waarom foodblogger?
Janneke weblogt bij Vrouwonline sinds februari 2006.  Haar goede voornemens voor 2008? ‘Voor mij mag 2008 een jaar worden waarin de pan op tafel komt en we genieten van ambachtelijke producten, van boerenkazen uit eigen land, van bewust varkensvlees en van streeklekkernijen. Het hoeft allemaal zeker niet persé vers te zijn want er is tegenwoordig ook zoveel goed ‘blik’spul waarmee je rap wat lekkers op tafel zet.’

Favoriete blogs
‘Zelf probeer ik elke (week)dag even naar het blog van Janneke Vreugdenhil te surfen en ook Petra de Hamer heeft steeds weer leuke tips en schrijft vlot.’

Heel iets anders, maar misschien vind je dit ook leuk?

Kookboek Wat eten we vandaag?

Iraanse saffraanrijst met kip

Recept Kidskitchen

Vorig bericht: « Recept Kidskitchen
Volgend bericht: Recept Eetschrijven »

Primaire Sidebar

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN