• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

23 augustus 2008

Laatste dag van de Franse radijzen

Volgens het zakje doen radijzen er 18 dagen over om van zaadje uit te groeien tot radijs. Althans, dat nam ik aan. Inmiddels zijn de 18 dagen verstreken, sterker nog, we zijn alweer 20 dagen verder. Ik had ze nog wat extra tijd gegeven (en eerlijk gezegd had ik gans andere dingen aan mijn hoofd dan moestuinieren), maar nu kon dan eindelijk het grote oogsten beginnen! Althans…

Ik heb fraaie groene bosjes, maar als ik die heel voorzichtig uit de grond trek, krijg ik een steeltje met kleine worteltjes. Waar zijn die knalrode bonkige jongens? Wat moet ik met vier bakken vol groene sla? Knapperige radijzen wil ik! En dat eergisteren al. Waar kan ik mijn beklag doen?

Enfin, er zit niets anders op. Ik heb de losgewoelde stengeltjes weer liefdevol teruggezet in de aarde en ik wacht af op de dingen die komen gaan. Over een week maar weer eens kijken. Dix-huit jours? Ammehoela!

Eerder in deze serie: dag één, dag vier, dag zeven, dag negen A, negen B en dag veertien.

Heel iets anders, maar misschien vind je dit ook leuk?

Aardbeiensoorten

Vlaflip

Roze knoflook uit Lautrec

Vorig bericht: « In 7 stappen naar je droombaan
Volgend bericht: Partyfood voor kids »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • de makkelijke Franse keuken De makkelijke Franse keuken € 27,99 Oorspronkelijke prijs was: € 27,99.€ 17,99Huidige prijs is: € 17,99.

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN