• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

23 juni 2009

Moestuinieren voor beginners

Vorige week schreef ik al over mijn nieuwe moestuinhobby op vijfhoog achter. Na het zaaien van de rucola, bietjes (Egyptische! wat dat dan ook moge wezen), radijzen en basilicum was het even afwachten. Maar niet heel lang. De rucola en de Franse radijzen (zaadjes nog van vorig jaar) hadden er meteen zin in. Al na twee dagen
kwamen er ongeduldige groene puntjes omhoog. Maar ook de bietjes lieten niet heel lang op zich wachten, en die hadden behalve groene blaadjes ook knalrode steeltjes. Alleen die basilicum, die heeft er geen trek in geloof ik, maar die is wellicht afgunstig op de bonsai-basilicum die ernaast staat.
Hoog tijd om te gaan verspenen. Ocharm, daarna zien die fiere blaadjes er ineens hoogst treurig uit. Als dat maar goedkomt. En terwijl ik zo mijn best had gedaan om weinig te zaaien (de zakjes met zaadjes zitten nog voor 90% vol!), heb ik toch weer veel meer plantjes dan ik zou willen hebben. Of ik moet het hele balkon volplempen met bietenpotten, maar dat is ook weer zo wat.

Heel iets anders, maar misschien vind je dit ook leuk?

Aalbessen

Zelf pruimenjam maken

Zomersalade met paprika

Vorig bericht: « Bonsai basilicum
Volgend bericht: Brioche bakken »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • de makkelijke Franse keuken De makkelijke Franse keuken € 27,99 Oorspronkelijke prijs was: € 27,99.€ 17,99Huidige prijs is: € 17,99.

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN