De webshop is gesloten op dit moment
Het is wel mogelijk om het nieuwe boek "De Zoete Oven" alvast te reserveren Negeren

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

10 juli 2011

Knoflooksaus

Sauzen-uit-een-flesje zijn reuze populair. En er komen alsmaar meer smaken bij, als ik de schappen van de supermarkt bekijk. Laten we wel zijn, saus in een flesje is handig. En houdbaar. Neem nou knoflooksaus.

Uit een flesje: Super de Boer knoflooksaus
Inhoud: Water, plantaardige olie 20%, glucose-fructosestroop, magere yoghurt 10%, azijn, knoflook 1,9%, tarwezetmeel, zout, gemodificeerd maïszetmeel, citroensap, kruiden, mosterdmeel, voedingszuren (E270, E330), verdikkingsmiddel (E412), ui-extract, melkpoeder, conserveermiddel (E202), specerijen, aroma, antioxidant (E385), kleurstof (E160a).

Iemand heeft helemaal voor jou de moeite genomen om water, olie, glucose-fructosestroop, yoghurt, azijn, knoflook, tarwezetmeel, zout, gemodificeerd maïszetmeel, citroensap, kruiden, mosterdmeel, voedingszuren, verdikkingsmiddel, ui-extract, melkpoeder, conserveermiddel, specerijen, aroma, antioxidant en kleurstof in een flesje te stoppen. Lekker makkelijk, toch? Eeuwig houdbaar en je merkt niets meer van eventuele aanbrandsels van de barbecue.

 Maar waarom niet zelf maken? Knoflooksaus is werkelijk doodeenvoudig om in elkaar te fietsen, zeker volgens de werkwijze van vriendin C, wat mij betreft de onbetwiste knoflooksauskampioene van Nederland. Het even simpele als heerlijke recept is intussen opgenomen in mijn kookboek Zónder pakjes & zakjes 1, en natuurlijk staat het ook in de dubbeldikke verzamelbundel Het grote zónder pakjes & zakjes kookboek. Verkrijgbaar in de boekhandel of te bestellen via deze website.

Heel iets anders, maar misschien vind je dit ook leuk?

Basistechnieken les 5: Gebakken aardappels

Griekse kofta? Nee, Turkse köfte

Shakskuka kliekje

Vorig bericht: « Pasta met citroen en basilicum
Volgend bericht: Kookboek IJstijd »

Primaire Sidebar

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN