Recente berichten

Skordalia
Skordalia is een gerecht uit Griekenland, een ultraromige soort dip van aardappelpuree, vol knoflook en olijfolie. Verslavend lekker, je blijft ervan dippen. Weer eens wat anders bij de borrel dan hummus. En nog heel simpel om te maken ook. Een recept uit de net verschenen Aardappelbijbel. Als ... lees verder...

Courgetterolletjes ham/kaas
Eindelijk vond ik een bomenman, een echte. Mijn Franse oprijlaan telt zeventien esdoorns en die waren erg volumineus geworden, met als gevolg wel erg veel donkerte in huis en tuin. Nadat ik er al eerder over schreef, waren er zelfs verschillende lezers zo lief om aan te bieden te komen helpen ... lees verder...

20 JAAR KOKEN MET KARIN
Hoezee. Vandaag precies 20 jaar geleden heb ik mijn kantoorbaan opgezegd om mijn kookimperium ‘Koken met Karin’ te starten. Ik was in april 2005 al van start gegaan met deze website (ja mensen, het prehistorische tijdperk van de foodblogs!), maar op 1 oktober 2005 koos ik echt voor het avontuur van ... lees verder...

Bieten-bramensalade
De mens is een gewoontedier. Althans, laat ik voor mezelf spreken. Al lijken er in mij niet één maar twee gewoontedieren te huizen. Ik verdeel mijn tijd tussen Amsterdam en Normandië, en daar heb ik intussen compleet andere gewoontes ontwikkeld. Ontbijt ik in Amsterdam steevast met een bruine ... lees verder...

Koude groene soep
Als nieuwsgierig omnivoor wil ik altijd graag alles uitproberen, maar ik moet zeggen dat me van mijn recente bezoek aan Antwerpen (lees hier mijn culinaire reisverslag) vooral de vleesloze gerechten zijn bijgebleven. Bij twee verschillende restaurants at ik bijvoorbeeld een heerlijke plantaardige ... lees verder...
- Pagina 1
- Pagina 2
- Pagina 3
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 574
- Ga naar Volgende pagina »