Recente berichten
Appelbeignets of appelflappen
Of ik niet iets kon doen met oliebollen, vroeg de redactie van Trouw, voor de laatste aflevering van het jaar? Tja. Ik ben weliswaar erg van het zelf doen, maar oliebollen? Daar hebben we toch de hardwerkende middenstand voor, in de vorm van banketbakkerijen en dwars door het straatbeeld walmende ... lees verder...
Kerstkransjes
Je kent Foodlog toch wel? Die scherpzinnige discussiesite over voedsel in al zijn facetten? Alleen wordt daar naar mijn bescheiden mening soms zo veel aandacht besteed aan praten, dat het koken er compleet bij inschiet. Laat staan het bakken. Maar gelukkig zijn er een paar culischrijvers, waaronder ... lees verder...
Tiramisu in een glas
Heerlijk hoor, die decembermaand, wanneer de supermarkten weer losbarsten met hun speciale feestdagenassortiment. In de donkere dagen voor kerst treft u mij steevast schaterlachend tussen de schappen. Je kunt er treurig van worden, maar waarom zou je? Kennelijk is er behoefte aan. Het begint al met ... lees verder...
TaarT in Maastricht
Een leuke plek voor een kopje thee met taart. Horeca-etablissement TaarT in Maastricht heeft een gemoedelijk bric-a-brac-interieur in een sfeer die ze zelf als ‘künstlerisch’ omschrijven. Whatever that may be. Gezellig is het er zeker, en je zit lekker in een mooi hoog pand onder een kroonluchter ... lees verder...
Sjinkerij de Bobbel in Maastricht
Met Maastricht volop in het nieuws, doen we nog maar een tip. Over een café zoals ik er wel een zou willen hebben bij mij om de hoofdstedelijke hoek, maar je moet er toch echt voor naar het zuiden. Sjinkerij de Bóbbel is uitgeroepen tot beste café van Nederland in 2012, maar die titel zouden ze wat ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 226
- Pagina 227
- Pagina 228
- Pagina 229
- Pagina 230
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 555
- Ga naar Volgende pagina »