• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Caprese met sardientjes

Netflix had ik afgezworen, maar toen kreeg ik een gratis abonnement via mijn telefoonprovider, en dan zegt een mens natuurlijk geen nee, en nu heb ik ... lees verder...

Ingemaakte courgette

De mussen vallen van het dak, maar Nadia Zerouali (tv-kok, kookboekenauteur en ondernemer) serveert binnen in haar Couscousbar in Amsterdam-Oost een ... lees verder...

Groene groente met tuinkers

‘Ik ben toch geen konijn!’ Je hoort het ouderwets carnivore types nog wel eens sputteren als ze een groene salade krijgen voorgeschoteld. In Frankrijk ... lees verder...

Recente berichten

empanada gallega

Empanada gallega (Spaanse sardientjestaart)

(4-6 personen) Bereiden: 30 minuten In de oven: 30 minuten Deze Spaanse sardientjestaart is naar origineel Uruguayaans recept, maar je herkent de 'Hollandse' invloed aan het likje sambal, ook te vervangen door een rood pepertje. De taart is geschikt als voorgerecht of als hoofdgerecht, maar ... lees verder...

Proeverij van zoet en zout

Afgelopen zaterdag vond in Kasteel Groeneveld alweer de derde editie plaats van de door Foodlog.nl georganiseerde serie proefsessies ‘De smaak van Nederland'. Na kippen en ambachtelijke producten was het thema dit keer ‘zoet & zout'. We werden nadrukkelijk verzocht om kinderen mee te nemen, en ... lees verder...

Donna Hay: No time to cook

Altijd leuk, weer een nieuwe Donna Hay, die Australische bestseller-kookboekenauteur die grossiert in makkelijke, beeldschoon gefotografeerde recepten. Haar nieuwste boek heet No time to cook, waarvan ik aanvankelijk nog denk dat het een vergissing is, maar nee, zo heet het boek echt. Ik kan er ... lees verder...

Brioche bakken

Wat doet een mens die heel even dealine-loos is? Opruimen, inderdaad. Het is bovendien voorjaar, dus het mag. De voorraadkast slibt ongewild regelmatig dicht met gekke potjes en lekkere dingetjes die van overal over de hele wereld zijn meegenomen ‘om eens iets mee te doen'. Voor je het weet worden ... lees verder...

Moestuinieren voor beginners

Vorige week schreef ik al over mijn nieuwe moestuinhobby op vijfhoog achter. Na het zaaien van de rucola, bietjes (Egyptische! wat dat dan ook moge wezen), radijzen en basilicum was het even afwachten. Maar niet heel lang. De rucola en de Franse radijzen (zaadjes nog van vorig jaar) hadden er meteen ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 440
  • Pagina 441
  • Pagina 442
  • Pagina 443
  • Pagina 444
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 571
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • de makkelijke Franse keuken De makkelijke Franse keuken € 27,99 Oorspronkelijke prijs was: € 27,99.€ 17,99Huidige prijs is: € 17,99.
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN