• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Stemadvies

Ook ik ga me er tegenaan bemoeien: ga stemmen vandaag. En eet meer stemgember. Om met het eerste te beginnen: stemrecht is een groot goed, onze ... lees verder...

The Golden Spurtle

Een film over páp, serieus?! Jazeker, hij draait nu in de bioscoop en 'The Golden Spurtle' is een absolute aanrader. En dat terwijl ik je kan ... lees verder...

Appeltaart met vijgenjam

Leuk nieuws: ik heb zojuist de derde druk besteld van mijn nieuwe bakboek De Zoete Oven . Tijd voor taart! Want alles moet je vieren. Zeker als je ... lees verder...

Recente berichten

Kookboek Gescheiden, wat nu?

Een van de leukste én handigste kookboekjes die ik recent in handen kreeg is Gescheiden, wat nu? van Elbrich Fennema. Een klein, handzaam boekje helemaal gewijd aan recepten met loslopende eiwitten en eidooiers. Want hoe vaak komt het niet voor dat je voor een recept alleen maar eiwit of eigeel ... lees verder...

Recensie A table

Wat is het gras toch altijd en eeuwig elders groener. Neem nou Jane Webster. Die woonde lekker in Australië, altijd mooi weer en een culinair walhalla voor foodies. Prima geregeld, zou je zeggen. Maar nee, Jane wilde persé naar Frankrijk. In het kloeke boek A Table (de culinaire joie de vivre van ... lees verder...

paastaart

Pasen: Chocoladetaart met advocaatroom

(6-8 personen) Bereiden: 20 minuten In de oven: 30-40 minuten Deze spectaculaire chocoladetaart komt uit mijn boek Alles uit de Kast maar staat speciaal vanwege Pasen nu online. Het is een soufflé-achtige taart die eerst mooi rijst en vervolgens weer instort - maar dat maakt nu eens lekker ... lees verder...

Lasagne met asperges en doperwten

Het persbericht dat vergezeld ging van het gisteren besproken kookboek Kookschool – De Italiaanse keuken maakte met name nieuwsgierig naar het lasagnerecept: “Neem die net-even-andere lasagne. Waar andere kookboeken een recept in een halve pagina uit de doeken doen, gebruiken Laura Zavan en ... lees verder...

Kookschool De Italiaanse keuken

De kookboekenserie Kookschool van Inmerc blijkt een groot succes. Boeken met stap-voor-stapfoto's, van bovenaf gefotografeerd zonder enige menselijke aanwezigheid voldoen kennelijk in een behoefte. Zelfs geen roerend handje valt er te ontdekken. Wat ook wel weer verfrissend is na die hausse aan ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 449
  • Pagina 450
  • Pagina 451
  • Pagina 452
  • Pagina 453
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 574
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • De Zoete Oven De Zoete Oven € 26,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN