Recente berichten

Bieten-bramensalade
De mens is een gewoontedier. Althans, laat ik voor mezelf spreken. Al lijken er in mij niet één maar twee gewoontedieren te huizen. Ik verdeel mijn tijd tussen Amsterdam en Normandië, en daar heb ik intussen compleet andere gewoontes ontwikkeld. Ontbijt ik in Amsterdam steevast met een bruine ... lees verder...

Koude groene soep
Als nieuwsgierig omnivoor wil ik altijd graag alles uitproberen, maar ik moet zeggen dat me van mijn recente bezoek aan Antwerpen (lees hier mijn culinaire reisverslag) vooral de vleesloze gerechten zijn bijgebleven. Bij twee verschillende restaurants at ik bijvoorbeeld een heerlijke plantaardige ... lees verder...

Antwerpen culitips
Antwerpen is met 3500 horecazaken dé culinaire hoofdstad van België. De stad heeft meer Michelinsterrenrestaurants per inwoner dan pak ’m beet Kopenhagen of Barcelona. En ondanks het alomtegenwoordige vleesverleden vind je er volop leuke (en betaalbare) adresjes die juist verrassend vega(n) en ... lees verder...

De zoete oven is er!
Prinsjesdag? Nee, taartjesdag! Vanaf vandaag ligt mijn nieuwe bakboek De Zoete Oven eindelijk in elke boekwinkel. Met niet alleen taarten, maar ook koekjes, cakes, gebakjes en toetjes. 99 foolproof recepten in totaal die niet kunnen mislukken. Van verslavend knapperige havermoutkoekjes tot een ... lees verder...

Caprese met sardientjes
Netflix had ik afgezworen, maar toen kreeg ik een gratis abonnement via mijn telefoonprovider, en dan zegt een mens natuurlijk geen nee, en nu heb ik zowaar een heuse serietip: ‘The Residence’. Een moordmysterie in het Witte Huis, en nee, het slachtoffer is nu eens níet de president. Terstond wordt ... lees verder...
- Pagina 1
- Pagina 2
- Pagina 3
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 572
- Ga naar Volgende pagina »