• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

17 februari 2009

Kookworkshop met een hele ree

Behalve zuurkool eet ik alles. En ben ik ook altijd benieuwd om nieuwe dingen uit te proberen in de keuken. Toen collega-kok annex kookschoolhouder Peter dan ook vroeg of ik wilde deelnemen aan een ree-workshop, was ik meteen geïnteresseerd. Want een ree, wat doe je daarmee? En nee, dat is niks zieliger dan een koe of kip, laten we daar nou eens over ophouden.

Een complete ree gaat eraan geloven op zondag 1 maart. Italiaanse chefkok Ettore di Carlo gaat laten zien hoe je een ree vilt en welke gerechten je vervolgens met de verschillende delen kunt maken. Dan moet je denken aan carpaccio van reerug, fumé van ree, pasta met reeragout, reerug met klassieke wildsaus en geroosterde reebout met kastanjesaus. Alleen in het toetje zit (gelukkig) geen ree.

Informatie
Datum: zondag 1 maart van 16.30 – 22.00 uur
Locatie: Kookstudio Peter Pan, Papaverweg 37B, Amsterdam
Prijs workshop: € 75,00 p.p. (incl. speciaal wijnarrangement)
Meer info en aanmeldingen via de website van Peter Pan.

P.s. Lezen hoe de workshop geworden is, lees je hier.

Heel iets anders, maar misschien vind je dit ook leuk?

Herman

Auchan

Koken met Rob Baris

Vorig bericht: « Koken met Karin kinderkookboek
Volgend bericht: Masterchef finale 2009 »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • de makkelijke Franse keuken De makkelijke Franse keuken € 27,99 Oorspronkelijke prijs was: € 27,99.€ 17,99Huidige prijs is: € 17,99.

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN