Behalve zuurkool eet ik alles. En ben ik ook altijd benieuwd om nieuwe dingen uit te proberen in de keuken. Toen collega-kok annex kookschoolhouder Peter dan ook vroeg of ik wilde deelnemen aan een ree-workshop, was ik meteen geïnteresseerd. Want een ree, wat doe je daarmee? En nee, dat is niks zieliger dan een koe of kip, laten we daar nou eens over ophouden.
Een complete ree gaat eraan geloven op zondag 1 maart. Italiaanse chefkok Ettore di Carlo gaat laten zien hoe je een ree vilt en welke gerechten je vervolgens met de verschillende delen kunt maken. Dan moet je denken aan carpaccio van reerug, fumé van ree, pasta met reeragout, reerug met klassieke wildsaus en geroosterde reebout met kastanjesaus. Alleen in het toetje zit (gelukkig) geen ree.
Informatie
Datum: zondag 1 maart van 16.30 – 22.00 uur
Locatie: Kookstudio Peter Pan, Papaverweg 37B, Amsterdam
Prijs workshop: € 75,00 p.p. (incl. speciaal wijnarrangement)
Meer info en aanmeldingen via de website van Peter Pan.
P.s. Lezen hoe de workshop geworden is, lees je hier.