Recente berichten
Kersenlunch met bouillon
Gisteren om deze tijd zat ik heerlijk midden tussen de kersen in een boomgaard. Ik dacht in de Betuwe (tja, bij fruitbomen denk ik automatisch aan de Betuwe), maar het bleek in de Kromme Rijnstreek. Kromme Rije, zeggen ze zelf. Organisator was het jubilerend tijdschrift Bouillon. Will en Anka ... lees verder...
Is er koffie na de dood?
Wat betreft leven na de dood, daar is nog geen eensluidend antwoord op gevonden, maar koffie na de dood is er wel. Meestal met cake. Begraafplaats Zorgvlied presenteerde gistermiddag een nieuw cateringconcept en liet ook maar meteen een boekje schrijven over eten en rouwen door Johannes van ... lees verder...
Kiprecept van Annet Malherbe
Dit recept komt uit het boek Kokende Vrouwen en is van de Indonesische moeder van Annet Malherbe. De ingrediëntenlijst begint al meteen onverbiddelijk: '2 kg kipvleugels, poten, drumsticks, maakt niet uit, maar GEEN KIPFILET!!' Ik ben zo vrij geweest de overige acht uitroeptekens achterwege te ... lees verder...
Culinair reiswoordenboek
Het kofferpakseizoen begint langzaam maar zeker weer aan te breken. Eerst nog even dat EK wegwerken, maar daarna begint de grote trek naar den vreemde. Handig voor in de koffer: de nieuwe culinaire reiswoordenboekjes Frans, Italiaans en Spaans van het Spectrum. Trouwens ook plezant leesvoer tijdens ... lees verder...
Kookboek Kokende vrouwen
In het boek Kokende Vrouwen van Henriette Klautz en Erna van den Berg zijn 52 prominente dames verzameld die 328 pagina's weten vol te praten over koken. Ach ja ouwehoeren over koken en eten, is er íets leukers? Nou ja, behalve koken en eten zelf dan. Alfabetisch gerangschikt, van Jean Beddington ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 461
- Pagina 462
- Pagina 463
- Pagina 464
- Pagina 465
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 555
- Ga naar Volgende pagina »