Recente berichten
Bietengazpacho van Moro
Het recept van vandaag komt uit het kookboek Moro Londen van Sam & Sam Clark waar ik het gisteren over had. Deze knalpaarse bietengazpacho is perfect voor warm weer, want je serveert hem ijskoud. Ik heb het recept wel ietsje aangepast, want eigenwijs als ik ben vond ik de Clarkmethode toch een ... lees verder...
Kookboek Moro Londen
Ik had natuurlijk wel van de kookboeken van Moro gehoord, maar er daadwerkelijk eentje hebben en uit koken, om volstrekt onduidelijke redenen was het daar nog niet van gekomen. Het echtpaar Sam(uel) en Sam(antha) Clark runt alweer tien jaar restaurant Moro in Londen, gewijd aan de zuid-mediterrane, ... lees verder...
Nieuwe Culinaire Almanak
Een paar maanden geleden raakte ik verzeild in een hilarische proeverij van exotische kant-en-klaarmaaltijden. Hard lachen is vaak het enige wat helpt bij algehele treurnis. En de kwaliteit van de bakken pilav, paella, curry, roti, tandoori en teriyaki die samen toch echt vier miljoen (4.000.000!) ... lees verder...
De huisarts die liever stukadoor was
Na het grote succes (12 drukken!) van hun eerste interviewboek, Ik mis alleen de Hema, waarin ze Nederlandse emigranten in den verre het hemd van het lijf vroegen, hebben auteurs Manon Sikkel en Marion Witter inmiddels weer een nieuwe loot aan de stam uitgebracht: De huisarts die liever stukadoor ... lees verder...
Smaakles op school
‘Lust ik niet!' Welke ouder kent (en vreest) deze kreet niet? Smaaklessen op scholen zijn de nieuwste trend in een poging om het tij te keren. Door kinderen op een speelse manier te laten proeven, ruiken, voelen en zien, worden ze zich bewuster van gezonde voeding. Hopen we. Ik heb onlangs voor ELLE ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 463
- Pagina 464
- Pagina 465
- Pagina 466
- Pagina 467
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 555
- Ga naar Volgende pagina »