Recente berichten
Brunette de veau
Tijd voor een lekker warm winters stoofpotje: blanquette de veau. Een Franse klassieker met kalfsvlees en champignons die officieel zo wit mogelijk hoort te blijven. Maar die van mij niet. Die is bewust beige-bruin en juist daardoor zeldzaam verrukkelijk. Geen blanquette, maar brunette de veau ... lees verder...
WERELDGERECHTEN-diner
*** UITVERKOCHT!*** Op 21 februari organiseer ik samen met restaurant Mangiare in Rotterdam-Noord een eenmalig, uniek kookboekdiner. Een avond die helemaal in het teken staat van mijn nieuwe boek Wereldgerechten zónder pakjes & zakjes.Uiteraard verschijnt er een keur aan gerechten uit het boek ... lees verder...
Gnocchi met kerrie
Je kunt niet zomaar alles bij elkaar gooien, dan krijg je horrorfusion. Maar het kan ook verrassend goed uitpakken, zoals in dit goudgele recept van Italiaanse vega gnocchi met kerrie. “Mijn andijviestamppot met kerrie en olijven bleek een fiasco,” jammerde laatst iemand tegen me aan op een ... lees verder...
Mosselen met bleekselderij
Wanneer je al jaren en jaren een kookrubriek schrijft voor de krant, val je wel eens in herhaling. Maar dit heerlijke pannetje met mosselen had ik toch echt nog niet eerder gepubliceerd. Dus bij deze. Al blijkt dat ik beter kan koken dan kan rekenen... Time flies when you’re having fun is een ... lees verder...
Koreaanse spaghetti
Pakjes en zakjes komen er bij mij niet in, maar ik viel wel als een blok voor een... potje. Gochujang is Koreaanse chilipasta, gewoon uit de supermarkt, en die blijkt ook prima inzetbaar bij een Italiaans-achtig bordje spaghetti met groente. Mijn verre reizen staan al een tijd op een laag pitje. ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 3
- Pagina 4
- Pagina 5
- Pagina 6
- Pagina 7
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 555
- Ga naar Volgende pagina »