Elke foodblogger moet volgens mij Aldo Wink kennen van de foodbloggersranglijsten op Foodrank.eu. Op zijn eigen blog Dining & Wining schrijft hij bovendien over alles wat lekker is en hem boeit. En als Aldo ergens enthousiast over is, dan wil hij dat graag met iedereen delen. Zo kan hij lyrisch worden over goede oude balsamico-azijn (ik herinner me nog levendig een goddelijk proefflesje dat hij me ooit opstuurde) dus niet geheel verwonderlijk is zijn favoriete recept desgevraagd ter ere van deze foodbloggersmarathon Ossenhaas met kruidenmosterd, balsamico-azijn en sjalotjes.
Balsamico
Aldo: ‘Momenteel ben ik weer volop met balsamico in de weer en vandaar dat dit recept bij mij wel erg actueel is. En ja de Italiaanse keuken blijft mij boeien! Hier vind je het recept van Ossenhaas met kruidenmosterd, balsamico-azijn en sjalotjes.
Waarom foodblogger?
Aldo is foodblogger sinds oktober 2005. Hij begon ermee om de culinaire verhalen van zijn kookvriendenclubje ‘ La Grande Bouffe’ vast te leggen, maar – zoals het vaak gaat – is het inmiddels volledig uit de hand gelopen. Wist je trouwens dat hij aanvankelijk blogde onder de naam ‘Chef Tony’, met een foto van zijn broer erbij?
Favoriete foodblogs?
‘Eetschrijven, Ministerie en Koken.blogo behoren tot mijn all time favorieten, maar daar gaat dan ook wat historie aan vooraf. Maar als ik er één moet noemen van dit moment dan is dat Bordoverview van David Bolomey, een talentvolle jonge wijnschrijver uit Amsterdam met een uitgesproken voorkeur voor Bordeaux wijn. Zijn verhalen en fotografie vind ik persoonlijk van ongekend nivo, zie je wel hoeveel talent er nog steeds rondloopt -:)