De webshop is gesloten op dit moment
Het is wel mogelijk om het nieuwe boek "De Zoete Oven" alvast te reserveren Negeren

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

17 juli 2012

Berndes koekenpan

Waarom is de biefstuk maar ook de vis in restaurants altijd veel sappiger dan thuis? Omdat koks ze vaak even aanbakken in de pan en de boel dan mooi geleidelijk verder laten garen in de oven. Dat kan thuis uiteraard ook, maar dan moet de pan wel in de oven kunnen. Dat lukt niet met kunststof handgrepen of met lange stelen waardoor de deur niet meer dicht kan.

Afklikbaar handvat
Deze sierlijke witte aluminium koekenpan van het degelijke Duitse merk Berndes heeft echter een handig afklikbaar handvat, waardoor hij zelfs in de kleinste oven past. Maar hij kan uiteraard ook gewoon op het fornuis, van gas tot inductie. Dankzij de anti-aanbaklaag is hij bovendien slijtvast. Wat wil een mens nog meer?

Ovenrisotto
Ik heb zelf een klein maatje, slechts 20 cm, maar die komt reuze van pas. Voor een tweepersoonsovenrisottootje bijvoorbeeld, waarbij je ui en rijst eerst aanfruit op het fornuis en de boel dan met hete bouillon en de rest een klein half uurtje in de oven zet. Hij kreeg zelfs een paginagroot plekje in mijn nieuwe ovenkookboek (zie foto hieronder) gevuld met rode tomatenrisotto.

Berndes Koekenpan Vario Click, Ø 20, 24, 28 of 32 cm, vanaf € 74,99 bij kookwinkels.

Heel iets anders, maar misschien vind je dit ook leuk?

Minestrone

Kipfilet in krokant tijmkorstje

Wereldgerecht Thailand: Pad Thai

Vorig bericht: « Koud gezette ijsthee
Volgend bericht: Koekjes van Jules Destrooper »

Primaire Sidebar

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN