• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 artikelen

26 juni 2015

Sunday Roast bij Rijks

Het nieuwe restaurant Rijks van het Amsterdamse Rijksmuseum is een half jaar na opening nu al een aanwinst. Mooie plek, bijzondere kaart met volop invloeden van Nederlands culinair erfgoed, wijnen van Nederlandse wijnmakers, steeds wisselende gastchefs en niet te vergeten een inventieve chefkok van het huis – Joris Bijdendijk – die borrelt van de ideeën. Rijks restaurantIntussen hebben ze ook een terras, waarop je fijn in de luwte zit van de volop langsparaderende museumbezoekers, en daarop prijkt sinds vorige week een bakbeest van een barbecue. Geen groot groen ei, die heeft elk restaurant intussen al, maar een Zuid-Afrikaanse Home Fires braai. rijks restaurantHij werd vorige week ingewijd door een heuse wereldkampioen barbecue, de Belgische gastchef Peter de Clercq van grillrestaurant Elckerlijc in Maldegem (B). Tevens degene die deze braai had aanbevolen. Hij stond volleerd te jongleren met simmentaler rib-eye, maïskolven, kreeft en niet te vergeten houtblokken. rijks restaurantIk was uitgenodigd voor de opening en intussen is De Clercq weer terug naar zijn eigen honk, maar als het goed is heeft de Rijks-equipe het bakbeest inmiddels ook zelf onder de knie, dus vanaf nu is het – ijs en weder dienende – elke zondag braaifeest op het terras, onder de naam Sunday Roast, met elke keer weer nieuwe gerechten. Ik zeg: aanrader.rijks restaurantRijks sunday roast

Heel iets anders, maar misschien vind je dit ook leuk?

Truffeldiner bij De Compagnon

Vegetarisch restaurant Joia in Milaan

Tip Shanghai: Japans restaurant Shintori

Vorig bericht: « Kookboek Oranje toetjes
Volgend bericht: Koreaanse gehaktballetjes »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • Vega zónder pakjes & zakjes € 26,99
  • Cover De makkelijke keuken De makkelijke keuken € 24,99 € 15,00
  • de makkelijke Franse keuken De makkelijke Franse keuken € 27,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Slim zónder pakjes & zakjes € 24,99
  • ovenhandboek Het grote ovenhandboek € 24,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN