Ik ben te gast in Zweet en Tranen, de podcast waarin Sarrriel Taus in gesprek gaat met onverbeterlijke wereldverbeteraars. Of zoals hij het zelf zegt: ‘idealisten die de uitdagingen van onze maatschappij aanpakken en de moed hebben om door te gaan waar anderen stoppen.’ Nou, dan moet je net mij hebben, met mijn twintigjarige strijd tegen pakjes en zakjes. Hoe staat het daarmee? Heeft het zin om te vechten tegen de poedermixenvoedingsindustrie? Wat heeft het tot nu toe opgeleverd? Je hoort het allemaal in dit vrolijke gesprek. En ja, natuurlijk gaat het ook over mijn 22 kookboeken.
De podcast is nu hier te beluisteren op Spotify.

Wie is Sarriel Taus?
Een (sociaal) gedreven ondernemer, vooral bekend van designlabel Droog en natuurlijk van restaurant Fifteen Amsterdam, de horeca-opleiding voor werkloze jongeren van Jamie Oliver, waar ik ooit twee keer mijn antipakjesavondmatinee organiseerde. Ook te horen in de podcast: wat o wat vindt hij van mijn Surinaamse recepten…


