Ik ben te gast in de nieuwe aflevering van de podcast Smakelijk van Petra Possel (bekend van voorheen het heerlijke radio1-programma Mangiare!).
We praten een uur lang over mijn laatste boek Van Moestuin tot maaltijd, maar ook over de rest van mijn oeuvre in de intussen – jawel – twintig jaar dat ik nu kookboeken maak. Het leukste beroep van de hele wereld, als je het mij vraagt. Natuurlijk hebben we het ook over mijn lievelingsonderwerp: pakjes en zakjes, en wat daar mis mee is. Maar het gaat ook over mijn voorliefde voor de kleur rood, of het nu gaat om jurken of tafelkleedjes. En over wat er allemaal komt kijken als je je eigen uitgever wordt, zoals ik deed met Uitgeverij Rood. En jazeker, er valt ook wat te eten. Vaste sidekick keukenprins Pieter maakte namelijk ter plekke een gerecht uit mijn moestuinboek, een pasta met pinda-kokossaus met spinazie en tomaatjes, al dan niet van eigen teelt.
En met culinair historica Charlotte Kleyn, ook te gast in de podcast, praten we over de Franse bistro.
Je kunt de aflevering beluisteren via elke podcastapp, het handigst op je telefoon, zoals bijvoorbeeld via apple of spotify. Veel luisterplezier!