• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Caprese met sardientjes

Netflix had ik afgezworen, maar toen kreeg ik een gratis abonnement via mijn telefoonprovider, en dan zegt een mens natuurlijk geen nee, en nu heb ik ... lees verder...

Ingemaakte courgette

De mussen vallen van het dak, maar Nadia Zerouali (tv-kok, kookboekenauteur en ondernemer) serveert binnen in haar Couscousbar in Amsterdam-Oost een ... lees verder...

Groene groente met tuinkers

‘Ik ben toch geen konijn!’ Je hoort het ouderwets carnivore types nog wel eens sputteren als ze een groene salade krijgen voorgeschoteld. In Frankrijk ... lees verder...

Recente berichten

Lila puree met coquilles

Na rood, oranje, geel, groen, blauw en indigo ben ik in mijn kleurige eetserie aan het einde van de regenboog beland, bij violet, oftewel paars. In de vorige aflevering was blauw al een lastige, maar paars mag er ook wezen. De aubergine? Die is na bereiding zelden nog paars. Rode kool dan? Die is ... lees verder...

Blauwe cakejes

Ik zit nog altijd middenin mijn regenboogserie, over eten met kleur, en we zijn aanbeland bij blauw. De regenboog heeft zelfs twee tinten: hemelsblauw en donker indigo. Dubbel lastig, want het geval wil dat blauw op eetgebied een vrij hopeloze kleur is. Blauw duidt immers al snel op schimmel. Bij ... lees verder...

Kookboek Mangiamo!

Kijk. Je hebt het zoveelste foodblog met avocadogefröbel en buddha bowls en chiazaadpudding en gesponsorde recepten van oreokoekjestaart-met-hüttenkäse. En je hebt foodblogs waar je elke keer naar terug keert juist omdat er niet met de heersende hypes wordt meegedobberd. Waar je bijzondere recepten ... lees verder...

Groene radijssoep

Het kwartje begint eindelijk te vallen. We gooien met z’n allen absurd veel eten weg. Wereldwijd gaat het om een derde van al het geproduceerde voedsel. Alleen al in Nederland schijnen we ergens tussen de 1,7 en 2,5 miljoen ton eten ongebruikt af te danken. In industrie, horeca, detailhandel, maar ... lees verder...

3x culisouvenir Brussel

Op weg terug vanuit Frankrijk stopte ik eerder deze week in Brussel om te lunchen bij mijn favoriete garnaalkrokettenetablissement: La Taverne du Passage in de zwierige Hubertusgalerijen (Galeries Royales) in hartje Brussel. En omdat we er toch waren, ook maar meteen die andere klassieker besteld, ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 119
  • Pagina 120
  • Pagina 121
  • Pagina 122
  • Pagina 123
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 571
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • de makkelijke Franse keuken De makkelijke Franse keuken € 27,99 Oorspronkelijke prijs was: € 27,99.€ 17,99Huidige prijs is: € 17,99.
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN