Recente berichten

Vega bietenburger
Met bescheidenheid noemen de makers van het gisteren besproken Vegatopia-kookboek dit ‘De ultieme bietenburger’. Nou was het voor mij de eerste bietenburger van mijn leven, dus ik heb weinig vergelijkingsmateriaal, maar hij viel bijzonder goed in de smaak. Meneer Koken met Karin wilde er meteen nog ... lees verder...

Vegatopia kookboek
Weet je wat grappig is? Ik ken alleen maar níet-vegetariërs die fan zijn van Vegatopia. Dat zegt een hoop over de kwaliteiten van deze vegetarische website die inmiddels twintig (20!) jaar bestaat. Ach, wat is er een hoop veranderd in die tijd. Weet u nog, vroeger, toen vegetarisch eten iets was ... lees verder...

Limburgse asperges in Zwitserland
Een kok heeft ook wel eens zin in een verzetje. Wat doet hij dan? Dan gaat hij koken met bevriende koks. Afgelopen weekend raakte ik verzeild in een Zwitsers aspergefeestje van 7 Limburgse koks die onze dierbare witte seizoensgroente gingen promoten bij de Zwitsers. Het zit zo. De van oorsprong ... lees verder...

Tandoori-vis uit de oven
Voor de liefhebbers van het Knorr Wereldgerecht ‘Ovengebakken Tandoori Tilapiafilet’ heb ik slecht nieuws: het pakje gaat uit de handel. Maar de kans is groot dat niemand daar een traan om zal laten, want u liet het immers massaal links liggen ten faveure van de Italiaanse lasagnette en de Thaise ... lees verder...

Wildplukken in de Auvergne
Laatst mocht ik tijdens een culinaire persreis in de Auvergne een ochtend wildplukken met een botanicus. De bedoeling was dat we de bergen ingingen, maar daar lag nog sneeuw (!). Ik was sowieso sceptisch of er begin april wel wat te plukken valt, maar dat bleek nergens voor nodig. Wat een enorme ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 196
- Pagina 197
- Pagina 198
- Pagina 199
- Pagina 200
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


