Recente berichten

Stemadvies
Ook ik ga me er tegenaan bemoeien: ga stemmen vandaag. En eet meer stemgember. Om met het eerste te beginnen: stemrecht is een groot goed, onze voorvaderen en natuurlijk vooral voormoederen hebben daar hard voor gestreden, dus sta op van die luie, zeurderige klaagbank en pak dat rode potlood. Doe ... lees verder...

The Golden Spurtle
Een film over páp, serieus?! Jazeker, hij draait nu in de bioscoop en 'The Golden Spurtle' is een absolute aanrader. En dat terwijl ik je kan verzekeren: ik heb he-le-maal niks met pap. Zo’n warm dampende klodder beige smurrie in een schaaltje, jekkiederrie, ik kan me niet voorstellen dat iemand ... lees verder...

Appeltaart met vijgenjam
Leuk nieuws: ik heb zojuist de derde druk besteld van mijn nieuwe bakboek De Zoete Oven . Tijd voor taart! Want alles moet je vieren. Zeker als je auteur bent (en ook nog eens je eigen uitgever). Want het valt allemaal soms niet mee hoor. Ik heb een heeeeel zwaar leven. Ja, nee, echt waar. ‘Ik ... lees verder...

Bonen SPECIAL
We eten nog altijd veel te weinig peulvruchten, en dat is doodzonde. Hoog tijd dus voor een hele berg vol inspiratie en lekkere recepten. Tien jaar geleden, in 2015, zat de Gezondheidsraad al met de handen in het haar dat wij te weinig peulvruchten eten, en daar is nog altijd niets aan veranderd. ... lees verder...

Karamelsnoepjes
Denk je aan Bretagne, dan denk je aan oesters, crêpes en zouteboterkaramel. Althans, ik wel. En inderdaad, alle drie waren tijdens mijn mini-fietsvakantie via de Traversée Bretonne (waar ik gisteren over schreef) volop aanwezig. Oesters vind je langs de hele kust, maar natuurlijk vooral in Cancale. ... lees verder...
- Pagina 1
- Pagina 2
- Pagina 3
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


