Recente berichten

Antwerpen culitips
Antwerpen is met 3500 horecazaken dé culinaire hoofdstad van België. De stad heeft meer Michelinsterrenrestaurants per inwoner dan pak ’m beet Kopenhagen of Barcelona. En ondanks het alomtegenwoordige vleesverleden vind je er volop leuke (en betaalbare) adresjes die juist verrassend vega(n) en ... lees verder...

De zoete oven is er!
Prinsjesdag? Nee, taartjesdag! Vanaf vandaag ligt mijn nieuwe bakboek De Zoete Oven eindelijk in elke boekwinkel. Met niet alleen taarten, maar ook koekjes, cakes, gebakjes en toetjes. 99 foolproof recepten in totaal die niet kunnen mislukken. Van verslavend knapperige havermoutkoekjes tot een ... lees verder...

Caprese met sardientjes
Netflix had ik afgezworen, maar toen kreeg ik een gratis abonnement via mijn telefoonprovider, en dan zegt een mens natuurlijk geen nee, en nu heb ik zowaar een heuse serietip: ‘The Residence’. Een moordmysterie in het Witte Huis, en nee, het slachtoffer is nu eens níet de president. Terstond wordt ... lees verder...

Ingemaakte courgette
De mussen vallen van het dak, maar Nadia Zerouali (tv-kok, kookboekenauteur en ondernemer) serveert binnen in haar Couscousbar in Amsterdam-Oost een kopje harirasoep. Da’s volgens haar juist goed tegen de hitte. Maar eigenlijk ben ik gekomen voor een Broodje Natuurlijk. Het gaat om het concept, legt ... lees verder...

Groene groente met tuinkers
‘Ik ben toch geen konijn!’ Je hoort het ouderwets carnivore types nog wel eens sputteren als ze een groene salade krijgen voorgeschoteld. In Frankrijk niet hoor. Daar is de salade verte nog immer een gewaardeerd onderdeel van de maaltijd. Bij de kaas of als aparte gang. Amerikanen die uit vetvrees ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Pagina 2
- Pagina 3
- Pagina 4
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 574
- Ga naar Volgende pagina »