Recente berichten
Kleine chocoladetaartjes
Lastig hoor, als bakproducent. Je stopt bloem in zakken en zelfrijzend bakmeel in pakken, en dan ben je klaar want daar kun je immers het hele verdere bakgebeuren mee uit de voeten? Maar ja, je moet wat, met de hijgende adem in de nek van de concurrent met z'n rozeprinsessencupcakemix. Dus wat doe ... lees verder...
Marisquería
Waarom hebben wij geen marisquerías? Met die hamvraag keerde ik terug naar Nederland na een kort maar verheffend verblijf in Andalusië. Wij wonen hier ook naast de zee, net als de Spanjaarden, maar wij komen niet verder dan kramen met haring en kibbeling, waar bovendien niks te drinken valt. Nu ja, ... lees verder...
Indisch stoofpotje
Ik kan er met mijn verstand niet bij. Het kwartje wil maar niet vallen. Schiet mij maar lek. Wat is de logica van een zakje 'Stoofpotje met champignons en ui' waaraan je die champignons en ui zelf moet toevoegen? Plus uiteraard ook nog het vlees. Daar kan ik nou met de pet niet bij. Maar menigeen ... lees verder...
Het Hanze Huis
Winkels met lekkere dingen, daarvan zijn er nooit te veel. En soms duikt er ineens een nieuwe op. Jarenlang fietste ik elke dag door de Staalstraat in hartje Amsterdam op weg naar mijn werk, moeizaam toeristen ontwijkend die uitgerekend in dat straatje elkaar altijd op de foto willen zetten. Nu kwam ... lees verder...
Granola
Brood is helemaal uit, dat kan niemand ontgaan zijn. Havermout daarentegen is juist hip, hot en happening. Wie had dat ooit kunnen denken? Het begon ermee dat ‘overnight oats’ ineens opdoken op alle foodblogs. In feite gewoon havermoutvlokken die vast een nachtje hadden mogen dobberen in iets nats. ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 219
- Pagina 220
- Pagina 221
- Pagina 222
- Pagina 223
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 555
- Ga naar Volgende pagina »