Recente berichten

Amsterdamse rabarberweek en Rabarcello
Kijk, je kunt natuurlijk je nieuwe rabarberdrankje promoten met een persbijeenkomst, maar de jongens van Mister Kitchen denken groot. Die willen graag heel Nederland überhaupt aan de rabarber krijgen, dus organiseren ze ’s lands eerste Raberberweek, pardon, de Amsterdam Rhubarb Week, die trouwens ... lees verder...

Cursus kookboek schrijven (deel 6: boodschappen)
Wat doet de kookboekauteur wanneer alle recepten klaar zijn, alle schema’s gereed en zowaar kloppend blijken en het manuscript is ingeleverd teneinde door andere mensen kunstig te worden nageplozen? Gaat die nijvere kookboekenauteur dan uitpuffen en in een hangmat liggen met een cocktailtje? Neen. ... lees verder...

Cursus kookboek schrijven (deel 5: manuscript)
“Een onvoltooid manuscript op je tafel hebben brengt een verschrikkelijke spanning met zich mee. Je drijft in een storm, zonder hulp. Je schrijft nog elke dag, verandert kleinigheden aan de tekst. Je moet doorgaan, je bent aan het watertrappen, je weet dat je je moet redden, en je weet ook dat je ... lees verder...

Vierkazensaus
Met het oog op onze aanstaande koning Willem IV vroeg ik mij af welke vier kazen er eigenlijk in vierkazensaus zitten. Neem nou die van Maggi, een vaak aangevraagd pakje voor mijn wekelijkse rubriek in Trouw. ‘Een volle kaassaus bereid met vier kazen’ staat erop. Maar welke, daarover zwijgt de ... lees verder...

Kookboek Chips plus recept
Ze hebben hun reputatie niet mee, chips. Gedachteloze graaisnack voor bankhangers tijdens luie televisieavonden, door de fabrikant zorgvuldig voorzien van een chemisch goedje ten behoeve van de dooreetfactor. Toch zijn bij trendy culi’s de chips al lang uit het verdomhoekje. Dan hebben we het niet ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 274
- Pagina 275
- Pagina 276
- Pagina 277
- Pagina 278
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


