Recente berichten

Aspergesoep met zoete aardappel
Asperges die er niet mooi genoeg uitzien voor de hoofdrol (met hollandaisesaus bijvoorbeeld) zijn perfect voor in de soep. Aspergesoep gewoontjes? Welnee, niet als je er eens zoete aardappel bij doet.Hoezee, de asperges zijn er weer. Zelf ben ik dol op dat witte goud. Zo ging ik laatst met een ... lees verder...

Ratatouille-shakshuka
Zeven eitjes! Klein en wit met roze spikkels, in een poezelig zacht bedje van pluizig haar. Dat zag ik toen ik het dak optilde van het vogelhuisje dat ik vorig voorjaar kreeg van mijn schoonmoeder. Toen vlogen de koolmezen af en aan, nu zag ik niks. Tot ik dus dat dak optilde, en snel weer terug ... lees verder...

Citroentaart met witte chocola
Zeg Karin, gaat er bij jou nou nooit eens wat mis? O, u moest eens weten. Laatst at ik bij een vriendin een heerlijke chocoladetaart met sinaasappelmarmelade. Met volle mond vroeg ik om het recept, bleek dat er eentje van mezelf te zijn. Helemaal in de vergetelheid geraakt. Het leek me leuk om die ... lees verder...

Toast met champignons
Lekker koken in je uppie, het is voor veel mensen een opgave. Daarom nu speciaal een recept voor een eenpersoonslunch die ook moeiteloos kan worden opgewaardeerd tot lichte avondmaaltijd: geroosterd brood met gebakken champignons en spinazie, afgetopt met daslookboter.Mail van een krantenlezer, of ... lees verder...

Visrolletjes in tomatensaus
Nummer twintig is in de maak. Nimmer had ik kunnen denken dat ik ooit kookboeken zou gaan schrijven, laat staan twintig, maar intussen weet ik dat kookboekenschrijver het leukste beroep is van de hele wereld. Heb ik aan gemiddeld één boek per jaar mijn handen al vol, voor de krant (Trouw) moet ik ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 32
- Pagina 33
- Pagina 34
- Pagina 35
- Pagina 36
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 574
- Ga naar Volgende pagina »


