Recente berichten

Kip in een jasje (zonder pakje)
Knapperige jasjes zijn lekker. Kijk naar de visstick, kijk naar de Wiener schnitzel, om eens twee uiteenlopende voorbeelden uit het spectrum te noemen. Nieuw aan het jasjesfirmament is kip. Kant-en-klaar: Iglo crispy chicken Parmezaanse kaas & Italiaanse kruiden Inhoud: Kippenborst (50%), ... lees verder...

Rolladetouw in kleur
Kijk, ik zweer al jaren bij het klassieke rood-witte rolladetouw. Om mee te bakken en braden, om rollades mee op te binden, om een bouqet garni mee bij elkaar te houden maar ook om cadeautjes mee in te pakken en zelfs als leeslint bij mijn eerste Koken met Karin kookboek. Maar voor de ... lees verder...

Appelmoes (niet uit een potje)
Ik stuitte laatst in de supermarkt op Appelmoes light. Zelfs appelmoes is kennelijk niet ontsnapt aan de light-rage. Ach ja, light. Het leek zo’n briljant idee, tot er ook light chips kwamen en iedereen volledig gerustgesteld alleen maar méér chips ging eten. Zo schiet het niet op natuurlijk. In ... lees verder...

Zilveren Ui voor Lucas Rive
In het zonovergoten Overveen ontving chefkok Lucas Rive van De Bokkedoorns vanmiddag de ‘Zilveren Ui’ trofee 2010 uit handen van Oos Kesbeke, directeur en gangmaker van het Amsterdamse familiebedrijf in tafelzuren. Na Paul Fagel en Margo Reuten is Rive de derde chefkok die dit kleinood mocht ... lees verder...

Italiaanse pastasaus
Als er íets makkelijk is, dan is het de Italiaanse keuken. Pasta, tomaat, kaas. Husselen en klaar is Kees. Toch? Daar denken Italianen zelf heel anders over. Die kunnen juist ongelofelijk moeilijk doen over eten. Neem nou spaghetti bolognese. Dat kennen ze niet in Bologna. Bolognesesaus (ragù) eet ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 379
- Pagina 380
- Pagina 381
- Pagina 382
- Pagina 383
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


