• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Caprese met sardientjes

Netflix had ik afgezworen, maar toen kreeg ik een gratis abonnement via mijn telefoonprovider, en dan zegt een mens natuurlijk geen nee, en nu heb ik ... lees verder...

Ingemaakte courgette

De mussen vallen van het dak, maar Nadia Zerouali (tv-kok, kookboekenauteur en ondernemer) serveert binnen in haar Couscousbar in Amsterdam-Oost een ... lees verder...

Groene groente met tuinkers

‘Ik ben toch geen konijn!’ Je hoort het ouderwets carnivore types nog wel eens sputteren als ze een groene salade krijgen voorgeschoteld. In Frankrijk ... lees verder...

Recente berichten

A la mode

We zijn in de sfeervolle eetzaal van het Wawona hotel in Yosemite park. Een pittoresk wit houten complex temidden van smetteloze groene grasvelden dat doet denken aan een vakantiekamp. Het restaurant is groot, hoog en voorzien van een batterij ventilatoren die zorgen voor een straf windje. De ober ... lees verder...

Groente-tempura met groene mayonaise

Na gefrituurde asperge-tempura gegeten te hebben bij Chez Panisse ben ik dat thuis meteen gaan namaken. En eigenlijk maar meteen met allerlei soorten groente die ik nog in huis had, want ik was nou toch bezig. Het resultaat waren twee enorme schalen vol vrolijk vegetarisch dipspul. Zeer geschikt ... lees verder...

Chez Panisse

Het stond bovenaan mijn verlanglijstje toen ik naar Californië ging: eten bij Chez Panisse. Het legendarische restaurant van waaruit Alice Waters de Californian cuisine heeft opgestoten in de vaart der volkeren. Het ligt in Berkeley, de al niet minder beroemde universiteitsstad pal naast San ... lees verder...

Uit eten in Amerika

Uit eten gaan in Amerika is toch altijd weer anders dan hier. Om te beginnen al dat personeel. Eentje leidt je naar je tafel, eentje schenkt meteen een glas water in, eentjekomt met de menukaart, eentje komt de bestelling opnemen en eentje zeg ‘Hi, I'm Monica and I'm your waitress for tonight!'. Die ... lees verder...

Aalbessen

Kennissen met een moestuin moet je koesteren. Die zitten namelijk vaak met spullen verlegen, en dan is het zaak om vriendelijk doch beslist aan te geven dat je gaarne behulpzaam wilt zijn bij het verstouwen van al die verse waar. Neem nou kennis A, die omkomt in de aalbessen. Van de struik in haar ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 437
  • Pagina 438
  • Pagina 439
  • Pagina 440
  • Pagina 441
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 571
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • de makkelijke Franse keuken De makkelijke Franse keuken € 27,99 Oorspronkelijke prijs was: € 27,99.€ 17,99Huidige prijs is: € 17,99.
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN