Recente berichten
Kookboek Restaurants van Amsterdam
Als Amsterdammer dacht ik de meeste plaatselijk restaurants toch wel te kennen, maar nee. In het nieuwe boekje met de pakkend-compacte titel Unieke restaurants van Amsterdam en hun lekkerste recepten stonden toch wat nieuwe adresjes. Het handzaam vierkante boekje geeft niet alleen adresjes maar dus ... lees verder...
Green & Black’s chocoladerecepten
Een boek dat tot ‘Beste chocoladeboek van de wereld' is bekroond, dat maakt natuurlijk nieuwsgierig. Green & Black's is een Engels chocolademerk, in Nederland te koop in natuurvoedingswinkels, dat zestien jaar geleden werd opgericht uit idealistische motieven. Lekkere, fair trade biologische ... lees verder...
Kookboek Kookschrift voor feestdagen
Gisteren schreef ik al over het groene Kookschrift voor elke dag van Yolanda van der Jagt. Tegelijkertijd verscheen er een tweede, rode kookschrift. Omdat er naast gewone dagen gelukkig ook bijzondere dagen zijn, is dit Kookschrift voor feestdagen gewijd aan recepten voor allerhande vreugdevolle ... lees verder...
Kookschrift voor elke dag
Na haar vrolijke lenteboek Lekker Hollands komt Yolanda van der Jagt dit najaar maar meteen met twee nieuwe boekjes op de markt. Een rode en een groene. Geen kookboeken, maar kookschriften, naar eigen zeggen het hoopvolle begin van een complete serie. Zelf houdt ze al sinds jaar en dag haar recepten ... lees verder...
Kookboek Fresh
Vanaf een onvervalst jaren-70-cover glimlacht de Nieuwzeelandse Annabel Langbein tussen de sperziebonen door. Dan heb ik het natuurlijk over haar nieuwste boek Fresh, een titel die kennelijk te moeilijk was om te vertalen. De ondertitel ‘Kook en proef de smaak van de seizoenen' geeft precies aan ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 486
- Pagina 487
- Pagina 488
- Pagina 489
- Pagina 490
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 554
- Ga naar Volgende pagina »