Recente berichten
Nieuwe oogst kookboeken
Het najaar is traditioneel het jaargetijde van de vallende blaadjes, sluimerende herfstdepressies, regenpakken én nieuwe kookboeken. Op de boekenbeurs Manuscripta (voorheen Vers van de Pers) waren niet alle, maar wel veel Nederlandse uitgeverijen aanwezig. Wat kunnen we dit najaar zoal aan lekkers ... lees verder...
Nieuw blog Koken op reis
Zojuist is er een nieuw weblog (blogo) de lucht in gegaan: kokenopreis.blogo. Een weblog over koken en eten in of uit andere oorden. Dat kan ver of dichtbij zijn, in een andere stad, streek of land. Wat kun je zoal verwachten? Onalledaagse recepten, leuke tips en adresjes in binnen- en buitenland, ... lees verder...
Japans kookboek
Ik kreeg net uit Japan een Japans kookboek cadeau, sterker nog een Japanse ‘Encyclopedia of basic cooking' gericht op de jonge huisvrouw. Een dik boek bomvol foto's, meisjesachtige illustraties en helaas volledig onbegrijpelijke Japanse tekens. Hier en daar lonkt zowaar een Engels woordje, zoals ... lees verder...
Nigella Express
Jottem, ze is er weer! De enige tv-kok die in een lila mohair truitje moeiteloos sticky spareribs kan barbecuen, en er ook nog hartveroverend bij blijft lachen. Dan heb ik het natuurlijk over domestic goddess Nigella Lawson. Vanavond begint er (op de BBC, waar anders?) een nieuwe serie getiteld ... lees verder...
Penne met tomaat
(4 personen) / vegetarisch Bereiden: 15 minuten Een hele simpele pasta met superverse saus. Neem daarvoor wel de lekkerste, rijpe smaaktomaten die je kunt vinden, bijvoorbeeld tasty toms. Naar authentiek Italiaans recept, maar wel met een verrassend oosters ingrediënt Nodig: 400 g penne ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 490
- Pagina 491
- Pagina 492
- Pagina 493
- Pagina 494
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 555
- Ga naar Volgende pagina »