Recente berichten
Negen kilo frambozen
Afgelopen weekend was ik op een frambozenweekend en zat ik in de jury van een frambozentoetjeswedstrijd. Voor mijn aanwezigheid werd ik tot mijn grote vreugde uitbetaald in frambozen, dus met een emmer vol 9 (negen!) kilo frambozen trok ik weer huiswaarts. Die 9 kilo bevond zich gek genoeg in een ... lees verder...
Pastasalade met sperziebonen en tomaat-amandelsaus
(4 personen) / vegetarisch Bereiden: 10 minuten In de pan: 12 minuten Een pastasalade met een bijzonder smeuïge en geurige saus op basis van tomaat, amandel en lekker veel basilicum. Zowel warm als koud heerlijk, dus goed van tevoren te bereiden. De saus is supermakkelijk te maken in de ... lees verder...
Kwarktaart met aardbeien
(circa 8 punten) Bereiden: 25 minuten In de oven: 25 minuten Deze heerlijk frisse taart is een ouderwetse klassieker. Makkelijk om te maken, boordevol fruit en een geheide (verjaardags)hit bij jong en oud. Ook leuk om met kinderen te maken. En uiteraard kun je zelf naar hartelust variëren met ... lees verder...
Rood fruit met kletskoppen
(4 personen) Bereiden: 7 minuten Wachttijd (marineren): 15 minuten of langer Rood fruit met slagroom klinkt heel gewoontjes, maar door de manier van presenteren kun je er iets heel moois van maken. Je eet immers ook met je ogen? Nodig: 1/2 doos aardbeien (250 g) 1 doosje frambozen ... lees verder...
Gebakken perziken met basilicum
(4 personen) Bereiden: 15 minuten Sappige zomerse perziken zijn heerlijk om zo in te bijten, maar soms stuit je op exemplaren die nog niet helemaal rijp zijn. Dan is dit een ideaal recept. De combinatie met sinaasappelsap en basilicum is bovendien verrassend. Nodig: 4 niet al te rijpe ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 497
- Pagina 498
- Pagina 499
- Pagina 500
- Pagina 501
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 555
- Ga naar Volgende pagina »