Recente berichten
Aardbeienoffensief succesvol
Bericht van het aardbeienfront. Drie weken geleden waren we met een buslading foodpersmuskieten te gast bij aardbeienkweker Jan Robben in het kader van het aardbeienoffensief. Wat was dat ook alweer? Het de consument bewust maken van het feit dat niet elke aardbei hetzelfde is. Net als bij appels ... lees verder...
De cakes van Sophie
Als fervent taartenbakster zat ik kennelijk teveel met mijn hoofd in de oven, waardoor ik het cakefenomeen Sophie Dudemaine geheel gemist had. Onlangs verscheen de Nederlandse vertaling van haar (eerste) boek De cakes van Sophie, waarvan wereldwijd al 1 miljoen exemplaren zijn verkocht, hoewel ... lees verder...
Aardbeien voor beginners
Even voor de stadse types onder ons wat inzichtelijk onderwijs. Melk komt niet uit een blauw pak, maar uit een koe. En aardbeien komen van een plantje. Dat duurt even. Van de volle grond zijn er normaalgesproken pas vanaf 1 juni aardbeien. Dankzij het warme voorseizoen is het dit jaar iets ... lees verder...
Chocolate & Zucchini kookboek
Een beetje online foodie kent haar: Clotilde Dusoulier. De ranke Parisienne met vlotte (Amerikaans-)Engelse pen die onder de naam Chocolate & Zucchini een foodblog bijhoudt dat ferme aantallen bezoekers trekt. Omdat ook online kookschrijvers uiteindelijk toch het liefst een papieren boek willen ... lees verder...
Smaakaardbeien
Sinds vorige week weet ik dat er op de wereld wel duizenden aardbeienrassen zijn, in smaak variërend van heel zoet tot lichtzuur. En toch blijft het behelpen bij de groenteboer, om over de supermarkt maar niet te spreken. Kweker Jan Robben – overzichtelijk getooid met een rode aardbeienstropdas ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 498
- Pagina 499
- Pagina 500
- Pagina 501
- Pagina 502
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 554
- Ga naar Volgende pagina »