Recente berichten
Smaakaardbeien
Sinds vorige week weet ik dat er op de wereld wel duizenden aardbeienrassen zijn, in smaak variërend van heel zoet tot lichtzuur. En toch blijft het behelpen bij de groenteboer, om over de supermarkt maar niet te spreken. Kweker Jan Robben – overzichtelijk getooid met een rode aardbeienstropdas ... lees verder...
Magimix keukenmachine
Toevallig kreeg ik deze week twee verschillende mails met de vraag om advies over de aanschaf van een keukenmachine. Heerst het soms? Moederdagcadeaubonnen inruilen? Enfin, hoog tijd om eens een artikel te wijden aan de Magimix, de wat mij betreft beste keukenmachine die er is. Of eigenlijk moet ik ... lees verder...
Aardbeienproeverij
Ik ben net terug van een aardbeienreisje met 3 dozen verse Polka's in de handtas. Dacht je dat aardbeien alleen bestaan in de variëteiten 'Spaanse' en 'Hollandse'? Welnee! Een zestiental aardbeiminnende auteurs was vandaag bijeen in Oirschot om dat zelf in ogenschouw te nemen. De dag begon ... lees verder...
Thaise garnalen in kokosmelk
(4 personen) Bereiden: 5-15 minuten Wachttijd: 1 uur of langer (marineren) Barbecue: 5 minuten Een heerlijk snel barbecuegerecht, waarbij het geheim zit in de lekkere marinade. Garnalen op het rooster vallen er doorheen, dus gebruik zo'n handig grillmandje met gaten, dan kan ook meteen de ... lees verder...
Aardbeienreisje
Vandaag ben ik op aardbeienreisje. Met een busvol culi-journalisten op stap naar een aardbeienkweker. Veel dames en een enkele heer. Diverse foodbloggers, maar ook vertegenwoordigers van het papieren werk als dagbladen en tijdschriften. Dit alles in het kader van het aardbeienoffensief dat ik ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 499
- Pagina 500
- Pagina 501
- Pagina 502
- Pagina 503
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 555
- Ga naar Volgende pagina »