Recente berichten
PIEN’s proefboek
Restaurantsite IENS richt zich steeds meer op kinderen, immers de restaurantbezoekers van de toekomst. Eerst al met de IENS Proeversacademy (een deftig woord voor smaaklessen met kinderen), toen een speciale restaurantgids voor kids en nu PIEN's Proefboek. Het vrolijk geïllustreerde en vormgegeven ... lees verder...
Vorderingen kookboek Koken met Karin (3)
Mijn kookboek is ingeleverd! Ik ben klaar! Ik schreef al hier en hier over de vorderingen. Een deadline blijft heel lang gloren in de verleidelijke verte, maar ineens blijkt-ie razendsnel dichtbij te zijn gekomen. Ken je dat? Maar ik heb ‘m gehaald. Eerst heb ik het manuscript met de recepten ... lees verder...
Cuisine Culinaire Amsterdam
Gisteravond was ik te gast bij de kookvereniging Cuisine Culinaire Amsterdam (CCA voor intimi). Een vereniging ‘met als doel het beoefenen van culinaire kunst door haar leden'. Dat houdt in dat groepjes van circa 17 mannen (want het zijn bijna allemaal mannen) in vol koksornaat één keer in de maand ... lees verder...
Special Bite magazine 2007
Gisteren was het de beurt aan Lekker, vandaag verschijnt de nieuwe 2007 editie van SpecialBite magazine met daarin de 501 speciaalste restaurants van Nederland. SpecialBite is begonnen als website waarvoor zogenoemde spotters het land afreisden om bijzondere (nieuwe) restaurants te spotten. Het ... lees verder...
Hitte Bill Buford
Naast kookboeken wil een culi soms wel eens iets anders. Zo begon ik aan Hitte, ‘De avonturen van een amateur-kok als keukenslaaf, chef de partie, pastamaker en leerjongen van een Dante citerende slager in Toscane'. Aanvankelijk dacht ik dat het een roman betrof, maar nee, het blijkt pure ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 511
- Pagina 512
- Pagina 513
- Pagina 514
- Pagina 515
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 555
- Ga naar Volgende pagina »