Recente berichten
Klassiek kookboek van Escoffier
Auguste Escoffier, wie kent zijn naam niet? Deze beroemde Franse chefkok schreef alweer ruim honderd jaar geleden zijn magnum opus, Le Guide Culinaire, dat sindsdien door menig kok gekoesterd wordt als de bijbel. Zojuist verscheen de vernieuwde Nederlandse uitgave, op basis van de vertaling uit ... lees verder...
Kookboek FF cheffen
Ik schreef al eerder over het kookboek-voor-jongeren ff koken, zojuist verscheen ook het kookboek ff cheffen. Een echt jongenskookboek, al is op verzoek van de boekhandel de oorspronkelijke ondertitel ‘Kookboek voor boys' veranderd in ‘Kookboek voor jou', om de meisjes niet op de kast te jagen. De ... lees verder...
Smokey Al garlic
Iedereen die van een reislustige buurvrouw wel eens een leuke Spaanse streng knoflook heeft gekregen weet: hier valt niet tegenop te eten. Binnen afzienbare tijd vallen de bollen als gruis uiteen, danwel beginnen deerniswekkend te schimmelen. Daar hebben ze in nota bene Ijsselstein wat op gevonden: ... lees verder...
Hell’s Kitchen: gedonder in de keuken
He's back! Hell's Kitchen is weer geopend. Vanaf vanavond mag Gordon Ramsay op zijn eigen charmante wijze weer 12 dappere aspirant-koks afbeulen in de strijd om de hoofdprijs: een eigen restaurant. Vorig jaar schreef ik er al over, een verslavend leuk televisieprogramma. Helaas in het Nederlands nog ... lees verder...
Kookboek Eten voor beginners
Hoe krijg je je kind aan het eten? Journaliste Annet Maseland en geoloog Roel Verreussel waren altijd dol op koken, maar die lol ging er snel af toen ze kinderen kregen. Vanaf dat moment zijn ze recepten gaan verzamelen en bedenken om het plezier aan tafel terug te brengen. Wat weer resulteerde in ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 514
- Pagina 515
- Pagina 516
- Pagina 517
- Pagina 518
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 555
- Ga naar Volgende pagina »