Recente berichten
Knolselderijsoep met zalm
(4 personen) Bereiden: 10 minuten In de pan: 15 minuten Eigenlijk een onooglijk ding, zo'n knolselderij, maar o wat kun je er heerlijke dingen mee maken! Voor één gerecht is zo'n hele knol meestal te groot, zodat je vaak met een halve knol blijft zitten. Maak daar eens dit fijne soepje mee. ... lees verder...
In de schelp gegratineerde coquilles
(4 personen) Bereiden: 5 minuten In de oven: 10-15 minuten Dit voorgerecht ziet er prachtig uit: een schelp gevuld met geurige heerlijkheden. Erg eenvoudig te maken, en beslist onalledaags. En met vele mogelijke variaties, al naar gelang wat je in huis hebt. Vraag bij de visboer nadrukkelijk ... lees verder...
Spicy gambasalade (Fijnproeversvariant)
Fijnproeversvariant (4 personen) Bereiden: 20 minuten In de pan: 10 minuten (bouillon) Een gerecht met verrassende contrasten, zowel in kleur (geel, rood en groen) als smaak: warme gamba's met koude, zoete mango, pittige Spaanse pepers en frisse munt. Een feestelijk geheel, extra lekker door ... lees verder...
Spicy gambasalade met mango en munt
(4 personen) Bereiden: 20 minuten Een gerecht met verrassende contrasten, zowel in kleur (geel, rood en groen) als smaak: warme gamba's met koude, zoete mango, pittige Spaanse pepers en frisse munt. Je kunt alles voorbereiden en klaarzetten, de tijd in de pan is maar 3 minuten. Een feestelijk ... lees verder...
Tienminutencakejes
(12 stuks) Bereiden: 10 minuten In de oven: 10-15 minuten Heb je geen koekjes in huis en staat er zo meteen bezoek op de stoep? Deze cakejes heb je in een handomdraai (10 minuten dus) gemaakt en zijn goddelijk lekker. En je hele huis ruikt heerlijk naar huisvlijt! Vergeet die ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 549
- Pagina 550
- Pagina 551
- Pagina 552
- Pagina 553
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 555
- Ga naar Volgende pagina »